Baliehondje Tizon

Eind januari zijn wij naar Spanje geweest, naar de asiels aldaar om honden uit te zoeken die naar Nederland mochten komen. En al op de eerste avond in Scooby kwam ik Tizon tegen! Toen we de weide in kwamen zagen wij een klein, zwart hondje, met een grijze toet. Maar na een aantal minuten waren wij hem alweer kwijt… Na kennis gemaakt te hebben met de andere honden vroegen wij aan elkaar; ‘er liep hier toch ook een klein zwart hondje?’. We hoorden in de verte een schor blafje en we zijn gaan kijken in één van de huisjes. En daar stond Tizon, te blaffen naar iets wat hij dacht te hebben gezien onder een pallet… En op dat moment was het eigenlijk al duidelijk, Tizon mocht bij mij in de opvang komen wonen!

Maar Tizon bleek al te zijn gereserveerd door andere mensen. Heel erg jammer, maar zijn toekomst stond al vast bij een ander. Maar toen ik weer in Nederland was kreeg ik een telefoontje, Tizon was weer beschikbaar! Helemaal blij dat dit kleine ventje ons team kwam versterken hebben we Bunchy erop voorbereid dat hij een broertje zou krijgen en het lange wachten kon beginnen! Hij zou eind februari komen en vol smart stond ik bij de bus te wachten, maar helaas, geen Tizon. Hij bleek nog een oorontsteking te hebben en zou een week later komen. Dus na nog een week wachten was het dan eindelijk zover, Tizon was gearriveerd en meer dan welkom!

Tizon heeft zich heel snel aangepast aan zijn leven hier, hij vindt dat het zijn opvang is, zijn terrein en zijn mensen en is de hele dag in de weer om alles te beschermen. Hij kon het super goed vinden met onze Bunchy en dat was toch wel één van de belangrijkste dingen! Hij blaft als er bezoek komt, luistert naar niemand, is brutaal en doet soms lelijk tegen andere honden hier. Maar ach, hij is ruim 10 jaar oud en zielsgelukkig. Tizon is een hondje dat al een heel leven achter zich heeft en ik ben erg blij dat hij bij ons is. Dat wij iedere dag om hem lachen, dat wij soms op hem mopperen en het is zo mooi dat wij hem dit mogen geven. 

Welkom klein ventje, je mag bij ons blijven tot de tijd is gekomen dat ook jij afscheid moet nemen van het leven.Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen