Napoli

napoli napoli2Ruim 15 jaar hebben Napoli en haar vrouwtje van elkaar mogen genieten. Helaas moet er noodgedwongen, vanwege een medische opname van het bazinnetje, een nieuw gouden mandje voor Napoli worden gevonden. Geen gemakkelijke taak voor deze bijna 16-jarige dame, maar Napoli is het dubbel en dwars waard! Age is nothing but a number en haar leeftijd is zeker niet aan haar te zien (zie recente foto’s).

Napoli vindt het fijn om dagelijks haar rondje door de buurt te mogen lopen. Ze blijft meestal niet lang weg en is eigenlijk altijd wel in de buurt. Na haar ronde komt ze weer lekker naar binnen om te genieten van het uitzicht of om een lekker plekje te zoeken voor een slaapje.

Napoli reageert goed op haar naam en komt je altijd met een vrolijke miauw begroeten. Slim als ze is weet ze zelfs het geluid van je fiets te herkennen. Ze geeft graag kopjes en vindt het dan fijn om aangehaald te worden. Maar ze is geen echte schootkat en heeft heus haar eigen mening over wat ze wilt.

Voor Napoli is vertrouwen heel belangrijk, iemand die begrijpt dat ze op haar leeftijd even moet wennen. Vertrouwt ze je eenmaal dan is het ook goed en zie je wat voor een leuke kat ze is.

 

We zoeken voor Napoli een rustig huisje met de mogelijkheid om naar buiten te gaan. Alhoewel ze samen heeft gewoond met een andere kat (R.I.P.), denken we dat ze beter alleen geplaatst kan worden. Omdat ze niet van harde geluiden en veel drukte houdt plaatsen we haar niet bij kinderen.

 

Napoli krijgt twee keer daags Felimazole voor haar schildklier. Met haar favoriete hapje (Gourmet) eet ze dit gemakkelijk op. Ze krijgt verder geen speciaal dieetvoer en eet gewone brokken.

 

Wie geeft deze lieve dame nog een kans? Neem voor interesse of meer informatie vrijblijvend contact op met haar tijdelijke verzorgster via Sabrina_dh@hotmail.com .

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen