Boerderijkatten

tibor tess (2) (640x480) Roxy (640x412) (640x412) katherina (640x480)Wederom hebben wij een aantal katten bij ons in de opvang die op zoek zijn naar een boerderij, bedrijf of manege waar zij gelukkig mogen worden! Momenteel hebben wij 5 katten die heel graag hun leven zouden doorbrengen in de vrijheid. Een plekje waar zij mogen schuilen, een plekje waar zij te eten krijgen, maar vooral een plekje waar zij niets hoeven, waar er niets van ze verwacht wordt en waar zij heerlijk buiten mogen leven. Zij vangen voor u de muizen of ander ongedierte, hoeven niet naar binnen en hoeven zeker niet op schoot te zitten of te knuffelen. Al deze katten zijn gesteriliseerd/gecastreerd, ingeent, ontwormd en ontvlooid en wij hoeven als opvang geen bijdrage voor deze katten. Het enige wat wij voor deze kanjers wensen is een leven buiten, een plek om te schuilen en eten. Kunt u ze dat bieden, neem dan contact met ons op! Alvast bedankt!

2 reacties op Boerderijkatten

 • Mijn ipad deed wat raar, dus ik weet niet of het bericht al is aangekomen. Nu maar via de pc.
  Ik ben op zoek naar een boerderij kat. Bij voorkeur een driekleur met geel, zwart en wit.
  Kan ik tijdens openingstijd langskomen met mijn plastic dierenkooitje op de fiets en er eentje meenemen? Mijn erf is smal maar 70 m diep en er komen katteluikjes in een zijdeur en in de deur van een opslag-stacaravan.
  mvg
  Wim.

 • ik heb interesse voor een boerderijkat. Wij hebben een smalle diepe tuin. Verder maak ik een katteluikje in de zijdeur van het huis en in een stacaravan op het erf. De voorkeur gaat uit naar een driekleur, zwart, wit en geel.
  Kan ik gewoon tijdens openingstijd langskomen en het katje in een plastic kooitje meenemen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen