Aaronio geplaatst

Aaronio (640x498)

Aaronio-001 (500x640)

Aaronio-002 (640x592)

Aaronio-003 (640x535)

Aaronio-004 (495x640)

Aaronio-005 (576x640)

Aaronio; een stevige, tikje eigenwijze, vrolijke en enthousiaste dame van 4 jaar jong! Aaronio doet ons het meeste denken aan een labrador, zij heeft dezelfde grote, is blij blij blij en heel gelukkig met aandacht! Als zij iemand ziet is zij intens gelukkig en haar hele lijf kwispelt van geluk. Dat is zo vertederend om te zien, zoveel blijheid in een hond! Aaronio komt uit Turkije, waar zij is gevonden. Vervolgens heeft zij langere tijd in een opvang aldaar gewoond en mocht nu mee naar Nederland, waar wij hopen dat ene gouden mandje dat hier ergens klaar staat voor haar! Aaronio is een meisje dat erg geniet van haar leven, zij is de hele dag gelukkig, is altijd blij als zij alleen al iemand ziet, wil alles met je doen en is gewoon een kanjer. Wandelen is een hele uitdaging met Aaronio, zij wil lekker rennen en vergeet dan wel eens dat er aan de andere kant van de riem een mens zit… Dit is niet heel charmant van haar en zij moet dan ook nog leren dat het fijn zou zijn dat zij een beetje rekening met je houdt. Maar dat wil zij met alle liefde leren, dat weten wij zeker! Aaronio is heel sociaal naar andere honden toe en kent de hondentaal uitstekend. Zij kan het dan ook met alle andere honden prima vinden. Met katten kan zij het echter totaal niet vinden en daarom kan zij ook niet in een gezin met katten komen wonen. Aaronio kan het prima vinden met alle mensen en ook met kinderen al denken wij dat het mogelijk niet heel handig is om haar nu in een gezin met kleine kinderen te plaatsen. Zij is nog wat onstuimig en zou een klein kindje zo van de benen kunnen lopen. Kinderen die wat ouder zijn en stevig op de benen staan is geen probleem voor haar. Aaronio is gewoon een heerlijke, blije en lieve dame die heel graag nieuwe dingen wil leren, die veel contact met je maakt en erg lief is. Wilt u deze dame eens in levende lijve ontmoeten, wees dan van harte welkom in de opvang!

2 reacties op Aaronio geplaatst

  • Af en toe kijk ik nog weleens op jullie site om naar de plaatsjes te kijken en het verhaal van Aaronio te lezen, dat helemaal klopte. Ze woont nu anderhalf jaar bij ons en heet vanaf dag 1 Noor.
    Het is een geweldige hond. Ze geniet van het wonen op een boerderij in de Noordoostpolder met zoveel ruimte om haar heen. De jacht op konijnen is voor een lust, maar inmiddels luistert ze perfect. Loslopen gaat prima! En je kunt haar geen groter plezier doen dan met de auto op pad te gaan. In de zomer nemen we haar mee op de boot en is ze een volleerde scheepshond.

  • Aaronio is fantastisch! Vandaag heb ik even met Aaronio gewandeld en voor in mijn kleine appartementje is ze toch wat groot. Maar jeetje wat is ze leuk! Je wordt op slag verliefd.
    Met een beetje aandacht heeft ze dat lopen aan de riem snel geleerd, want ik haalde haar er een paar keer bij en toen liep ze echt ontspannen aan de lijn. En er zijn al heel wat kilootjes af sinds de foto’s hierboven. Prachtig beestje met een onwijs mooie zachte blik in haar ogen.
    Ik ben ervan overtuigd dat dit DE perfecte gezins knuffel hond is! Zo’n lieverd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen