Ace is geadopteerd

Ace (640x527) Ace-001 (640x521) Ace-002 (640x477) Ace-003 (640x487) Ace-004 (640x553) Ace-005 (640x609) Ace-006 (640x474)Ace; een klein, lief, te dik meisje van rond de 3 jaar jong die op zoek is naar een heel fijn thuis! Ace is een klein propje, wil graag over haar buikje worden geaaid, vindt wandelen leuk maar mag ook heel graag lekker luieren, is dapper en stoer en zoekt een ongelooflijk fijn thuis waar zij heel erg welkom is! Ace komt uit Turkije, waar zij ooit is gevonden. Zij heeft een zwaar leven gehad wat aan haar grijze snoetje is te zien en dat zien wij ook terug in sommige dingen. Ace is de liefste, wil erg graag bij je zijn, wil graag haar best doen, maar is ook slecht behandeld geweest en dat merken wij aan haar als wij ineens op haar afkomen… Dat duikt zij in elkaar en als wij haar perse een knuffel willen geven begint zij wat te grommen… En dat mag natuurlijk, zij heeft zichzelf waarschijnlijk moeten beschermen in haar leven en daar is dit het resultaat van. En daarom zoeken wij voor Ace een heel bijzonder huis. Ace heeft namelijk iemand nodig die haar weer leert te vertrouwen, die haar de tijd geeft om te wennen en waar zij zichzelf mag zijn. Dan zal dit kleine stukje wantrouwen bij haar ook slijten en verdwijnen. Want zij heeft namelijk een heel lief karakter en wil eigenlijk alleen maar lief gevonden worden… Ace kan het uitstekend vinden met andere honden, kent de hondentaal heel goed en laat zich de kaas niet van het brood eten. Katten vindt zij raar en blijft zij het liefste uit de buurt. Wij denken dat zij prima met een kat samen zou kunnen wonen. Ace kan het prima vinden met alle mensen en ook met kindjes. Maar wij plaatsen haar op dit moment van haar leven niet in een gezin met kinderen. Zij is nu zelf aan de beurt om alle aandacht te krijgen, om rust te vinden, om vertrouwen te laten groeien en dat kan alleen als zij in een rustige omgeving kan komen wonen. Ace vindt het gezellig om lekker met je te wandelen, met je op stap te gaan, om lekker te luieren en te slapen en zij stelt maar heel weinig eisen. Wilt u dit kleine meisje een nieuwe kans in haar leven geven, wilt u samen met haar de toekomst in stappen en haar alle tijd en ruimte geven om gelukkig te worden? Wees dan van harte welkom om haar in levende lijve te ontmoeten!

Één reactie op Ace is geadopteerd

  • Beste mensen,
    Ik heb interesse voor Ace en gezien mijn invoelende aard en grote liefde voor dieren, denk ik dat Ace en ik wel samen kunnen. Bovendien ben ik een natuurmens en grote wandelaar c.q. fietser. Ik heb een Schipperke gehad dat onlangs is overleden, we waren de beste maatjes en bijna altijd samen, ze mocht overal mee naar toe. Ik woon alleen en werk thuis als kunstenaar.Ik vind knuffelen met thondje wel belangrijk-als u denkt dat Ace opbloeit en zich zal laten knuffelen bij iemand bij wie ze veiligheid, rust, veel liefde en geduld ontmoet, dan zou ze beslist bij mij op haar plaats zijn.
    Ik hoor graag van u en zou dan langs kunnen komen voor een ontmoeting.
    Vriendelijk groet
    Antonetta

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen