Andy is geadopteerd

Andy (604x640) Andy-001 (579x640) Andy-002 (640x582)Andy; een vreselijk lief, vriendelijk, mooi, schattig en leuk mannetje van ruim 2 jaar jong! Andy is echt een hele leuke hond, hij heeft een ongelooflijk lief koppie en een klein hartje van goud en deze jongeman is op zoek naar een hele lieve familie die hem dat ene plekje willen bieden wat hij zijn thuis mag noemen! Andy is een jochie dat uit Turkije komt, waar hij op straat is gevonden. Hij is vervolgens opgevangen in een opvang aldaar en heeft daar al veel te lang gewoond. En nu mocht hij mee naar Nederland komen, waar er hopelijk een hele lieve familie is, die hem een gouden mandje willen bieden! Andy is een heel zachtaardig hondje, heel sociaal, wil heel graag bij je zijn en met je knuffelen en wij denken dat hij lieve mensen heel blij gaat maken met zijn komst! Andy is een hond die het uitstekend kan vinden met alle andere honden, hij snapt ze, speelt graag met ze, is graag bij ze en voelt zich helemaal in zijn element bij ze. Ook met katten kan Andy het prima vinden, hij heeft alle respect voor ze en maakt heel lief kennis met ze! En Andy kan het heel goed vinden met alle mensen, hij vindt het heerlijk om bij ze te zijn, met ze te knuffelen, met ze te wandelen en hij vindt het helemaal gezellig om mensen om zich heen te hebben! Andy is lief voor kinderen, maar omdat wij niet zeker weten of hij opgegroeid is met kinderen, plaatsen wij hem liever niet in een gezin met hele kleine kindjes. Kinderen vanaf een jaar of 10 is geen probleem voor hem en als u kindjes op bezoek krijgt, is dat ook geen enkel probleem voor hem! Andy is gewoon een schat van een hond, heel erg lief, slim en wij denken dat u een hele dankbare, blije en fijne hond krijgt als u hem zult adopteren! Komt u gauw eens kennis maken met deze bijzondere knul? Hij zal in ieder geval blij zijn u te ontmoeten!

2 reacties op Andy is geadopteerd

  • Woensdag 30 oktober heb ik gebeld over Andy, hij was al gereserveerd en deze mensen zouden vrijdag komen, ik zou als tweede op de lijst komen. Nu lees ik dat hij nog steeds gereserveerd staat. Betekent dit nu dat wij nu als eerste gereserveerd staan? Wij kunnen nml. pas a.s. zaterdag komen i.v.m. de afstand. Graag horen wij van u. Met vriendelijk groeten Hennie en Carla van der Ham.

  • Ondanks dat andy al is gereserveerd en er al anderen zijn die op de reservelijst staan zou ik graag op de reserverlijst bij worden geplaatst. Vrijdagavond telefonisch gesproken met een medewerkster van jullie. Zoals zij zei “de wonderen zijn de wereld nog niet uit” Wie weet is dit toch De hond voor ons.

    Ik hoor het graag van u

    Met vriendelijke groeten

    Jacqueline van den besselaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen