Anita geplaatst op 8 maart

Anita-001 (639x640)Een plaatje van een hond van 2 jaar jong die op zoek is naar een fijn thuis om te komen wonen!

Anita is een hele intelligente dame, leergierig, zelfverzekerd en zij is op zoek naar mensen die lekker met haar aan het werk gaan, die haar nog veel gaan leren en die haar een hele fijne toekomst kunnen bieden. Anita komt uit Spanje, waar zij is gevonden. Zij heeft een poosje in een opvang aldaar gewoond en is nu bij ons en zij is geweldig! Wel is Anita een pittige dame die sturing nodig heeft en die lieve mensen nodig heeft die haar duidelijkheid geven, die consequent zijn en die mogelijk al ervaring hebben met honden.

Anita vindt het heerlijk om lange wandelingen te maken, om heerlijk met een balletje te spelen, te knuffelen en gewoon te genieten. Anita kan prima met andere honden opschieten al is zij wel een duidelijke dame die heel goed de hondentaal beheerst en af en toe wat dominant kan zijn. Anita heeft niet veel chemie met katten en daarom plaatsen wij haar niet in een gezin waar ook katten wonen. Anita kan het prima vinden met kinderen, maar wij denken dat het beter voor haar zal zijn om haar niet in gezin met kleine kindjes te komen wonen. Kinderen die wat ouder zijn is geen enkel probleem voor haar. Anita heeft al bench-training gehad en ondanks dat zij dit niet altijd leuk vindt, kan zij dit al wel heel goed. Anita heeft dus lieve mensen nodig die haar nog veel willen leren, die voor haar willen gaan en die haar de tijd geven om te wennen aan haar nieuwe leven.

Komt u gauw eens kennis maken met deze prachtige dame?

Anita-001 (640x523)Anita (557x640)Anita (640x621)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen