Annie geplaatst op 15 maart

Annie (640x599) Annie-001 (587x640) Annie-002 (606x640)

Annie; een ongelooflijk schattig, lief, sociaal en prachtig meisje van 2 jaar jong. Annie is een hondje waar je direct voor valt, zij heeft iets over zich waardoor je direct van haar houd. Zij is altijd blij mensen te zien, kwispelt altijd, vindt alles prima en zij is gewoon een bijzonder meisje. Annie komt uit Spanje, waar zij is gevonden… Onvoorstelbaar dat mensen dit lieve meisje hebben laten gaan, maar gelukkig is zij gevonden en liefdevol opgevangen. En nu is zij bij ons en heeft zij haar fantastische karakter laten zien. Annie is een hondje dat een tikje onderdanig is en heel erg zacht. Zij vindt het heerlijk om lekkere wandelingen te maken, speelt graag, is heel erg goed met alle andere honden, kan prima met katten opschieten en zij is gewoon een heerlijk en vooral bijzonder meisje. Ook voor kindjes is Annie heel lief! Annie zoekt een liefdevol, warm en fijn huis wat zij haar thuis mag noemen. Een plekje waar zij voor altijd welkom is en waar zij heel gelukkig mag worden. Meer eisen stelt dit kleine grietje niet! Komt u haar gauw eens met een bezoekje vereren?

Één reactie op Annie geplaatst op 15 maart

  • hallo lieve vrijwilligers ,

    Bij deze willen wij jullie laten weten dat wij erg blij en gelukkig zijn met onze Suzy.
    Wij hebben haar naam veranderd en zij vind dat prima .
    Het gaat erg goed met ons blije meisje en ze is al gewend aan Max haar broertje en Bob de kat .Fijn dat jullie zulk goed werk doen en en deze lieve schatjes een tweede kans gunnen .
    voor ons is Suzy een echte toevoeging .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen