Apple is geadopteerd

Apple (640x591) Apple-001 (579x640) Apple-002 (640x560)Apple; een fantastisch, blij, grappig, zachtaardig en klein meisje van ruim 4 maanden jong! Apple is een vreselijk leuk hondje, prachtig gekleurd, lijkt het meest op een teckeltje en is er helemaal klaar voor om aan haar nieuwe leven te beginnen! Apple komt uit Spanje, waar zij is gevonden. Zij heeft daar even in een opvang gewoond en nu is deze kleine meid bij ons en wij vinden haar natuurlijk vreselijk leuk! Apple is een heerlijk hondje dat heel graag wil knuffelen en bij je wil zijn. Zij vindt het heerlijk om bij je te zijn en zij speelt ook heel graag met je! Apple kan het prima vinden met andere honden, met katten en met kinderen en zij zal een geweldig familiehondje zijn! Apple moet nog wel leren om fatsoenlijk aan het riempje te lopen en natuurlijk kent zij nog helemaal niets, maar zij wil dit allemaal heel graag gaan leren! Wij zoeken lieve mensen voor deze kleine meid die haar een veilig en warm thuis kunnen bieden, die haar alles gaan leren wat nodig is en die alle tijd hebben om deze kleine meid op weg te helpen. Komt u gauw eens kennis maken met dit bijzondere meisje?

2 reacties op Apple is geadopteerd

  • wij zijn zijn zeer ge├»nteresseerd in hondje en apple en zouden graag op korte termijn kennis willen maken
    vriendelijke groet

  • Vandaag hebben wij telefonisch contact gehad over AVA. Helaas blijkt ze al gereserveerd. Graag zouden wij hondje Apple willen reserveren. Maandag 20 oktober willen wij graag een ontmoeting met Apple en meer over haar te weten komen.

    Mvg Jacques van de Worp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen