Arco is geadopteerd

Arco (621x640) Arco-001 (640x566) Arco-002 (509x640) Arco-003 (458x640) Arco-004 (640x577)Arco; een bijzonder knappe hond van net 2 jaar jong! Hij is een prachtige wolfsgrauwe herder met een geweldig karakter en een enorme will to please! Arco is echt een hele leuke hond, hij is blij en enthousiast, hij wil heel graag nieuwe dingen leren en met je samenwerken, hij is energiek en intelligent en is gek op zijn baasjes. Arco komt uit Spanje, waar hij met zijn zus werd gevonden. Wij denken dat hij een thuis heeft gehad, hij kent namelijk een heel aantal dingen die hem moeten zijn aangeleerd. Zijn lieve zus heeft een tijdje geleden al een fijn thuis gevonden en ook zij is een geweldige hond die met volle teugen van haar leven geniet. En nu was het tijd dat ook Arco mee mocht naar Nederland waar hij nu bij ons in de opvang verblijft. Arco kan het uitstekend vinden met andere honden en begrijpt de hondentaal heel erg goed. Hij kan het niet vinden met katten en daarom plaatsen wij hem niet in een gezin waar ook katten wonen. Arco kan het met alle mensen uitstekend vinden en ook voor kinderen is hij erg lief. Wij denken wel dat hij hele kleine kindjes van de voeten kan lopen door zijn enthousiasme, maar dat bedoelt hij niet zo. Voor Arco zoeken wij een eigen familie waar hij gelukkig mag zijn, waar hij heel veel nieuwe dingen mag leren, waar hij lekker zijn beweging krijgt en waar hij ’s avonds heel gelukkig in slaap mag vallen. Hij zal dan ontzettend trouw zijn, dankbaar en hij zal er alles aan doen om u blij te maken. Komt u gauw eens kennis maken met deze prachtige spetter?

Één reactie op Arco is geadopteerd

 • Beste

  Ik ben Evelyne en ik heb een mechelse herder teefje van drie jaar. zij komt ook uit en asiel en sinds dat onze reu van 14 jaar gestorven is, is ze wat alleen. Wij denken er aan misschien terug een tweede hond in huis te nemen.

  We kijken dus een beetje rond en ons oog is gevallen om Darco.

  Zou u vrijblijvend kunnen antwoorden op volgende vragen:
  – heeft hij baknijd
  – kan hij loslopen
  – heeft hij jachtinstinct
  – is hij baasgericht
  – blaft hij veel
  – gecastreerd
  – bijzonderheden

  Alvast bedankt voor het lezen van mijn mail.

  met vriendelijke groeten

  Evelyne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen