Aron is geadopteerd

Aron (640x494) Aron-001 (640x505) Aron-002 (640x597) Aron-003 (640x514) Aron-004 (640x563)Aron; een intens lieve hond die eruit ziet als een beertje van bijna 2 jaar jong! Aron is prachtig om te zien, heeft de liefste ogen ooit en hij is op zoek naar een lieve familie die hem heel gelukkig wil maken. Aron is een knul die uit Turkije komt, waar hij is gevonden. Hij kwam in een opvang terecht en toen op een nacht de deuren van de opvang niet goed waren gesloten, is hij in de buurt gaan kijken of er wat te doen was. En dat is hem duur komen te staan helaas… Aron werd beschoten wat heeft gemaakt dat zijn poot onder de kogeltjes zit en zijn poot is gebroken… Helaas is daar niets aan gedaan en heeft zijn lichaam dit zelf min of meer herstelt. En dat maakt dat Aron kreupel loopt. Helaas kan het bot niet meer gerepareerd worden en de kogeltjes zullen in zijn lichaam blijven zitten, dit zijn er zoveel en dat is er gewoon niet uit te halen… Maar Aron is zo vreselijk dapper, hij wandelt graag met je mee, klaagt nooit en heeft geaccepteerd dat hij dit heeft. Wij hebben natuurlijk de foto’s van zijn poot en hebben deze ook aan de dierenarts voorgelegd om te kijken of wij nog wat voor hem konden doen. Maar een operatie is uitgesloten en een amputatie van deze poot zal het leed voor hem nog groter maken. Dus Aron is zoals hij is, met een kreupel voorpootje. Aron is een hele sociale hond, hij kan het uitstekend vinden met andere honden en begrijpt de hondentaal heel erg goed. Daarnaast vindt hij het prima als er katten zijn en zou prima met een kat kunnen samen wonen. Aron is vrolijk en heel slim en wil met alle plezier nog allerhande nieuwe dingen leren. Hij is gek op knuffelen, mag graag bij je zijn en geniet van ieder lief woord! Wij denken dat Aron prima in een gezin met kinderen vanaf 12 jaar kan komen wonen, hij zal dit gezellig vinden en staat graag klaar met een luisterend oor en een zalige zachte vacht waar iedereen mee mag knuffelen! Een dijk van een hond dus, op zoek naar hele lieve mensen die verder kijken dan zijn pootje en in hem de liefste en mooiste hond ooit zien! Dan krijgt u een hele dankbare en fijne hond in huis die loyaal zal zijn en vreselijk zijn best zal doen om het allemaal goed te doen! Komt u gauw eens kennis met deze kanjer maken?

2 reacties op Aron is geadopteerd

 • hallo mensen van dierenopvang koningen
  wij zijn op zoek naar een andere hond. onze hond sandy is pas overleden. ze is geopereerd aan een baarmoederontsteking en is helaas door een bloedvergiftiging overleden..ze is maar 9 jaar geworden. we hebben haar met 10 maand gekregen via een asiel ..ze kwam uit roemenie. in het begin was ze erg bang maar we hebben haar met veel liefde en geduld gekregen tot de hond die ze is geworden..een erg lieve hond ….ze wordt erg gemist ..we hebben geen kinderen meer thuis..een hond hoort bij ons gezin….de handicap van aron vinden wij geen probleem….als aron nog in de dierenopvang is zouden we erg graag kennis met hem willen maken..groetjes jan en tiny

  • Wow!Wat is Aron een prachtige hond en wat een zielig verhaal. Toen we de foto’s zagen en het verhaal lazen waren we gelijk voor Aron gevallen. Aron lijkt ons de perfecte hond voor onze vader.
   Ongeveer een jaar geleden is het hondje van onze vader overleden. …hij kan er soms nog heel emotioneel over zijn. Mowgli ging met 3 pootjes door t leven, maar dat was voor hen geen belemmering meer. Onze vader mist een kameraadje welke met hem de hele dag op pad kan. Bijna 7 dagen in de week is onze vader op t land of in de kas. Mowgli vondt het heerlijk om lekker vrij en op het land te vertoeven en wij denken dat Aron het ook leuk zal vinden. Hij krijgt een gouden mandje in Castricum en heel veel liefde. We zouden Aron heel graag willen ontmoeten.
   Groetjes Francisca en Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen