Balou geplaatst

Balou-001 (535x640) Balou-002 (640x610) Balou-003 (582x640) Balou-004 (640x633) Balou-005 (532x640)

Balou; een fantastische, sociale, vriendelijke en heerlijke knul van net een jaar jong! Balou is een geweldige kanjer, een kruising flatcoated retriever, een schat van een hond die heel graag een eigen familie wil hebben. Wij kwamen Balou tegen in Turkije, in een opvang. Hij was gevonden op straat en was nu daar in de opvang. En daar redde hij zich eigenlijk wel prima, maar wij zagen ook dat het voor hem zo belangrijk is dat hij een eigen familie krijgt. Balou is een ongelooflijke sociale en vriendelijke hond die natuurlijk nog wel een stukje opvoeding nodig heeft, maar dat ook heel graag wil! Balou wil heel graag bij mensen zijn, is heel vriendelijk en zachtaardig, vindt het heerlijk om leiding te krijgen en wil alles doen voor lekkere beloningen. Balou kan al best redelijk aan de riem lopen al is het begin van de wandeling zo leuk voor hem dat hij dit even vergeet. Maar als je wat verder op pad bent doet hij heel erg zijn best om dit netjes te doen. Balou kan het niet zo goed vinden met katten, hij wil graag achter ze aan rennen en dat is natuurlijk niet de bedoeling… Dus een gezin waar ook een kat woont lijkt ons niet heel geschikt voor deze jongeman. Balou is lief voor kindjes, maar is ook groot en daarom denken wij dat het niet handig is om hem in een gezin met kleine kindjes te plaatsen. Kinderen vanaf een jaar of 12 is geen enkel probleem. Balou is gewoon een heerlijke hond, heel lief en ook heel leergierig die op zoek is naar lieve mensen die hem een nieuwe kans in zijn leven willen geven en die met hem de toekomst in willen stappen! Komt u gauw eens langs voor deze spetter?

Één reactie op Balou geplaatst

  • IK ben op zoek nr makkelijke, niet te dominante hond, die met andere honden op kan schieten. Ook met niet te kleine kinderen om kan gaan. En zeker ook met hond van dochter, een teef van 6 jaar, old englisch bulldog. Aleenstaande buurman staat hier ook achter. Is altijd handig een hondenliefhebber als buurman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen