Bambi is geadopteerd

Bambi (640x536) Bambi-001 (640x566) Bambi-002 (640x603) Bambi-003 (640x497) Bambi-004 (640x505) Bambi-005 (640x549)

Bambi; een hele leuke, vriendelijke en blije dame van 2 jaar jong! Bambi is prachtig om te zien, heeft zeker veel labradorbloed door haar aderen stromen en haar prachtige vacht glimt constant! Bambi vindt het fantastisch als wij met haar knuffelen en zij gaat dan heerlijk op haar rug liggen zodat wij heel goed bij haar buik kunnen. Daarnaast vindt Bambi het heerlijk om samen met je op pad te gaan, lange wandelingen vindt zij geweldig, spelen geniet zij van en daarna heerlijk knuffelen en een gelukkigere hond kunnen wij ons haast niet voorstellen. Bambi loopt redelijk goed aan de riem en maakt heel veel contact met je onderweg, een prachtige eigenschap van haar! Bambi komt uit Spanje, waar zij is gevonden. Vervolgens heeft zij een tijd bij mensen thuis gewoond, samen met andere honden. Dat maakt dat zij het leven in een huis goed kent en zij het uitstekend kan vinden met andere honden. Bambi beheerst de hondentaal erg goed. Voor katten heeft zij respect en gaat de confrontatie niet met een kat aan die ergens zit, ligt of loopt. Zij zou dus samen kunnen wonen met een kat. Voor kinderen is zij erg lief maar mogelijk ook wat onstuimig. Zij bedoelt hier niets mee en zal enorm haar best doen, maar wij kunnen ons voorstellen dat zij ze ook van de sokken kan lopen. Maar Bambi zou prima in een gezin met kinderen kunnen komen wonen! Bambi is echt een schat van een hond die natuurlijk even de tijd moet krijgen om te wennen aan haar nieuwe leven, zij moet wennen aan het alleen zijn, dit is ongelooflijk moeilijk voor haar omdat zij haar hele leven al samen is geweest met andere dieren. Maar zij zal er werkelijk alles aan doen om het goed te doen en u gelukkig te maken! Komt u gauw eens kennis met deze kanjer maken?

Één reactie op Bambi is geadopteerd

 • Wij zijn heel belangstellend voor Bambi het is een aantrekkelijke lieve hond zo te zien.
  Zelf hebben we een schattige mechelse herder en een cocker spaniel gehad.Die konden het heel goed met elkaar vinden.
  Je vraagt je dan af waarom of zo,n hond in het asiel zit!
  Wij wonen in Harderwijk en hopen dat als wij voor Bambi naar jullie toe komen dat het beestje er nog is! Wij bellen dan van te voren nog wel even.
  Mijn vrouw wil nog wel dat ik even onze leeftijd doorgeef. Wij zijn nog actief bezig .
  Ik ben 72 jaar en mijn vrouw is 58 jaar met beperkingen en veel liefde voor honden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen