Bandit is geadopteerd

bandit1 bandit2Bandit; een prachtig, stevig, wollig en vreselijk leuk mannetje van 10 weken jong! Bandit is een heerlijk ventje dat bij ons binnen is gekomen toen hij ongeveer 6 weken jong was. Hij kwam samen met nog 8 kittens binnen, zij waren helaas gevonden… Maar Bandit is een dapper ventje gebleken, is vreselijk lief en aanhankelijk, houdt enorm van spelen, eet heel graag, wil graag knuffelen, kan het met alle andere katten prima vinden, kan prima met honden opschieten, is lief voor alle mensen en hij is op zoek naar een liefdevol en warm thuis waar hij mag uitgroeien tot een grote stoere knul! Hij heeft lieve mensen nodig die voor hem zorgen, die van hem houden en die hem een liefdevolle toekomst willen bieden! Dan krijgt u een leuk rood met wit ventje in huis die heerlijk zal gaan genieten van zijn leven! Komt u gauw kennis maken met dit leuke mannetje?

Één reactie op Bandit is geadopteerd

 • Beste AStrid en Medewerk(st)ers,

  Ik wil graag een vriendje voor mijn dikke rode kater Minoes (3), (ik heb jullie ook al gemaild) maar is dit kleine dondertje wat, of zeggen jullie een oudere is beter?
  Zelf weet ik het even niet maar wil heel graag dat Minoes zich niet meer zo alleen voelt

  Katte-groetjes,
  Miranda Burink
  uit Dalfsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen