Bear geplaatst op 7 maart 2014

Bear-001 (571x640)Een schitterende hond, een prachtige knul van 2 jaar jong!

Bear is een knul die uit Spanje komt waar hij is gevonden op straat…. Gelukkig werd hij opgevangen in de opvang aldaar en in de eerste instantie was hij bang en geschrokken. Maar langzaam heeft hij het vertrouwen in de mensen terug gevonden gelukkig. Wij denken dat Bear een thuis heeft gehad, hij kan best goed  aan de riem lopen, kent een mand en weet wat hij moet doen bij nieuwe mensen. Maar ja, daar komen wij natuurlijk niet achter… En dat maakt ook niet uit, Bear kijkt zelf niet terug naar zijn verleden, alleen maar naar zijn toekomst!! Bear is een hond die het uitstekend kan vinden met andere honden en ze ook heel goed begrijpt. Katten is een ander verhaal, hij vindt katten namelijk heel erg spannend en is hier zelfs een beetje bang voor. Het grappige is dat hij niet helemaal in de gaten heeft dat hij veel groter is! Maar goed, wij denken dat het niet verstandig is om Bear in een gezin met katten te plaatsen.

Bear moet weer leren hoe het is om baasjes te hebben die er voor hem zijn en helemaal voor hem willen gaan. Bear heeft lieve mensen nodig die hem leren het vertrouwen in baasjes terug te krijgen, mensen die hem nieuwe dingen willen leren, die hem duidelijkheid geven en consequent zijn. Lieve mensen die lekker met hem op pad gaan en met hem de toekomst in willen stappen. Wij denken dat in deze fase van het leven van Bear het niet verstandig is om hem in een gezin met kinderen te plaatsen. Hij heeft nu zelf de structuur zo nodig en eigenlijk ook veel aandacht. Daar is hij echt aan toe en wij zouden het geweldig vinden als hij zo’n heerlijke plek zal treffen!

Bear is gewoon een fantastische hond die heel graag wil en wij hopen dat er snel mensen voor hem zullen komen die hem dit allemaal kunnen bieden! Komt u gauw voor hem langs?

Bear-002 (640x571)Bear (640x388)

Één reactie op Bear geplaatst op 7 maart 2014

  • Is het niet handiger om de geplaatste dieren op datum te selecteren i.p.v. op alfabet?
    Dit is gemakkelijker te bekijken b.v. als je het nieuws hebt gelezen en je de geplaatste dieren nog even wilt bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen