Bongo; Geplaatst op 2 april

BongoEen briljant, vrolijk, ontzettend lief en een tikje te dik mannetje van 5 jaar jong die op zoek is naar een heel fijn thuis om te komen wonen!

Bongo is een hondje dat direct je hart steelt, hij is gewoon grappig en leuk en hij wil ontzettend graag bij lieve mensen horen die hem net zo leuk vinden als wij! Bongo komt uit Spanje, waar hij is gevonden. Hij heeft een thuis gehad, dat is zeker. Hij is sociaal, kent een heleboel dingen en wij denken dat hij op straat is gezet. Maar Bongo laat zich niet kisten en zowel in de opvang in Spanje als hier bij ons in de opvang zien wij een gezellig mannetje dat heel blij kan zijn, graag speelt met andere honden, heerlijk kan genieten van zijn eigen mandje en die gewoon een heel klein plekje zoekt waar hij erg welkom is!

Bongo is erg onderdanig als hij aan de riem loopt, maar als hij los in een speelweide is, dan komt hij helemaal los. Aan de riem is het dus wat spannender voor hem, maar hij loopt wel keurig mee! Maar aan de riem is hij heel onderdanig en daar lijkt hij niet hele goede ervaringen mee te hebben. Hij moet gewoon nog leren hoe leuk het is om lekker met zijn familie op stap te gaan en ook af en toe lekker te knuffelen.

Bongo kan het uitstekend vinden met alle andere honden en ook kan hij het prima vinden met katten. Met kinderen en volwassenen kan hij prima overweg en hij heeft gewoon niet zo heel veel nodig. Een makkelijk, leuk en fantastisch mannetje dat zo graag bij een familie wil horen, die gewoon gelukkig wil zijn en weer vertrouwen wil hebben in zijn toekomst!

Wilt u hem het vertrouwen geven dat hij nodig heeft? Kom dan gauw eens langs om hem in levende lijve te ontmoeten, hij zit met smart op u te wachten!

Foto’s:

Bongo2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen