Boris is geadopteerd

boris boris2Boris; een enorme knaap vol met liefde van 8 jaar jong! Boris is groot, een tikje te zwaar, heeft een heel erg leuk karakter, is vrolijk en wil graag aandacht en hij is op zoek naar lieve mensen die hem net zo leuk vinden als dat wij dat vinden! Boris lijkt heel stoer en dat is hij eigenlijk ook wel. Hij is via een andere opvang bij ons in de opvang gekomen. Zij hadden hem binnen gekregen omdat mensen niet meer voor hem konden zorgen… Boris is nu een poosje bij ons en hij doet het heel erg goed hier. Hij kan het prima vinden met de andere katten waar hij mee verblijft en Boris kan zelfs met honden. In het begin vond hij honden wel wat spannend, maar inmiddels is hij heel stoer geworden en loopt hij rustig rond als er ook een hond is. Boris mag graag bij je zijn en een aai over zijn koppie krijgen. Hij vindt het erg gezellig als je bij hem bent en knuffelt dan ook graag. Maar als hij er genoeg van heeft geeft hij dat ook keurig aan. Omdat Boris echt een grote knul is plaatsen wij hem het liefst niet bij hele kleine kindjes. Wat grotere kinderen is geen enkel probleem voor hem! Boris vindt het heerlijk om af en toe even een klein blokje om te lopen en even een frisse neus te halen en dat zoekt hij ook in zijn nieuwe thuis! Boris zoekt dus lieve mensen die hem liefde en aandacht zullen geven, die hem leuk vinden en die hem een hele fijne toekomst willen bieden! Komt u gauw eens kennis maken met deze grote jongen? Hij komt u vast begroeten!

Één reactie op Boris is geadopteerd

  • Goedenmiddag,
    Wij zouden Boris graag adopteren.
    We hebben helaas meerdere malen contact per facebook en telefoon proberen te leggen met u maar tevergeefs…zou u ons een email willen sturen of telefonisch contact op willen nemen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen