Bowie geplaatst op 8 maart

BowieEen prachtig kooiker hondje van ruim 4 jaar jong die op zoek is naar een fijn thuis!

Bowie is een hondje dat bij ons in de opvang is gekomen omdat het allemaal een beetje teveel van het goede werd thuis. Deze mensen hadden een druk gezin met kinderen en eigenlijk was het veel te druk met ook nog een hondje erbij… Dus nu is Bowie bij ons in de opvang en wij hopen dat hij snel een fijne plek vindt om weer gelukkig te worden!

Bowie is een vriendelijk hondje dat ook op zijn hoede is. Hij loopt niet zomaar op iedereen af en vindt het soms een beetje spannend als mensen hem direct willen aaien. Hij gaat deze mensen dan gewoon uit de weg. Bowie vindt het heerlijk om lekkere wandelingen te maken, om te genieten van het buiten zijn en hij zou nog wat nieuwe dingen kunnen leren. Hij kan uitstekend een poosje alleen thuis blijven, kan prima met andere honden overweg en is dus opgegroeid met kinderen.

Wij denken dat het voor Bowie fijn zou zijn om bij lieve mensen te komen wonen die geen kleine kinderen hebben, dit is echt te druk voor hem. Hij kan zo genieten van een warm mandje en een stukje rust, dat wij denken dat kleine kinderen toch teveel van het goede zijn. Als er kinderen op bezoek komen, dan is dit geen enkel probleem voor hem. Hier in de opvang is hij vriendelijk naar de katten toe, maar hij is hier niet mee opgegroeid. Maar een kat die zeker is, zou zeker aanwezig mogen zijn in zijn nieuwe huis.

Bowie heeft inmiddels een trimbeurt gehad en ziet er weer prachtig uit! Komt u gauw eens langs om dit lieve kereltje te ontmoeten?

Bowie2

Één reactie op Bowie geplaatst op 8 maart

  • Op 1-12-2017 hebben jullie haar geïmporteerd. Niet veel later heb ik Happy bij jullie mogen overnemen. We zijn nog steeds heel erg blij met haar. Ze is erg zachtaardig. Maar ze weet toch wel wat ze wil. Ze luistert goed. Ik commandeer haar nooit. Alleen eten is voor haar wel te belangrijk omdat ze een beetje dik is. Ik loop iedere dag een uur met haar in het bos. Aanlijnen doe ik haar alleen wanneer ik in de buurt loop voor het gevaar van het verkeer.
    Ze wil eigenlijk alleen door mij worden uitgelaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen