Brad geplaatst op 4 januari

BradEen fantastische jongeman van bijna 3 jaar jong die zichzelf geweldig vindt

Brad lijkt een beetje op een kleine Ierse Wolfshond. Hij is statig, groot, heeft prachtige ruwe haren en hij geniet iedere dag weer enorm van zijn leven! Brad komt uit Spanje, waar hij is gevonden. Hij is gelukkig liefdevol opgevangen in een opvang aldaar en daar heeft hij laten zien hoe ongelooflijk leuk hij is. Hij is stapelgek op mensen, vindt het heerlijk om lekker te spelen met speelgoed en met andere honden en hij is natuurlijk heel erg snel!

Brad is een hele lieve knuffel, hij vindt het geweldig om bij je te zijn en wil dan wel in je kruipen, daarnaast staat hij altijd naar mensen te kijken met zijn prachtige kwispel, zij hele achterhand schudt mee! Brad kan dus prima met mensen opschieten, ook met kinderen al kan hij natuurlijk wel een beetje lomp zijn naar kleine kindjes. Brad kan ook uitstekend met alle andere honden overweg en hij krijgt menig hond aan het spelen. Brad kan niet zo goed met katten opschieten. Hij heeft een jachtinstinct en hij zou een kat als een prooi kunnen zien. Dus wij zoeken een fijn huis voor Brad zonder katten.

Verder moet Brad nog leren om netjes aan de riem te lopen. Hij vindt het geweldig om met je mee te gaan wandelen, maar begrijpt nog niet helemaal dat het de bedoeling is dat hij netjes naast je moet lopen. Maar goed, Brad wil alles heel graag leren en hij is een hele slimme jongen dus dat moet geen probleem zijn! Voor Brad zoeken wij lieve mensen die hem net zo geweldig vinden als dat hij zichzelf vindt, mensen die met hem gaan trainen en die hem gewoon een hele fijne toekomst willen geven! U krijgt dan een heerlijke, altijd vrolijke knul in huis die heel veel liefde heeft te geven!

Komt u gauw eens kennis met hem maken?

Brad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen