Briso is geadopteerd

IMG_1097 (640x427) IMG_1108 (640x427) IMG_1112 (640x427) IMG_1114 (640x427) IMG_1123 (640x427) IMG_1124 (640x427)Briso; een prachtige, sportieve, vrolijke Epagneul Breton van net 2 jaar jong! Briso is een heerlijke, sociale, vriendelijke, blije jongeman die op zoek is naar een heel fijn thuis waar hij gelukkig mag worden! Briso is een jongeman die in Spanje is gevonden en vervolgens een tijdje in een opvang aldaar heeft gewoond. En nu mocht hij mee naar Nederland, waar hem hopelijk een geweldige toekomst in het verschiet ligt! Briso kan al redelijk goed aan de riem lopen, maakt heel veel contact met je, vindt het heerlijk om bij je te zijn en doet erg zijn best. Briso kan het uitstekend vinden met alle andere honden en begrijpt de hondentaal heel erg goed! Met katten kan hij het beslist niet vinden en daarom plaatsen wij hem ook niet in een gezin met katten. Briso is lief voor kinderen en ook voor alle vreemde mensen. Hij is heel blij als hij mensen ontmoet en zijn korte staartje maakt dan ook echt overuren. Briso mag graag spelen en nieuwe dingen leren, hij staat overal voor open en zou het heerlijk vinden om lieve mensen te vinden die lekker met hem gaan trainen, die hem nieuwe dingen leren en die hij trots mag maken! Briso is een jachthond en heeft een jachtinstinct, dat is iets waar zijn nieuwe baasjes natuurlijk wel rekening mee moeten houden. Hij is echt een geweldige knul en hij zou het geweldig vinden als u speciaal voor hem langs komt om wat beter kennis te maken! Hij gaat graag met u mee op een heerlijke wandeling! Komt u gauw?

2 reacties op Briso is geadopteerd

  • Het is sprekend onze Timmy, die wij 27-12-2011 opgehaald hebben. Na een moeilijk begin hebben we er nu een schat van een hond aan.

  • We hebben vandaag gelopen met Briso. Wat een leukerd, zeg! Lekker enthousiast, aanhalig, speels met onze hond, trekt wel met lopen maar blijft wel netjes staan of liggen als we even stopten. Wel het idee dat het een hond is die wil samenwerken, dus eigenlijk gewoon een hond om mee te nemen! Helaas een maatje te groot want wij kunnen er alleen nog een klein hondje bij hebben, maar anders…!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen