Carlos is geadopteerd

Carlos (603x640) Carlos-001 (640x529) Carlos-002 (600x640) Carlos-003 (498x640) Carlos-004 (640x480)Carlos; een plaatje van een hond van 4 jaar jong die op zoek is naar een plekje wat hij zijn thuis mag noemen! Carlos lijkt veel op een labrador, maar dat is hij niet helemaal… Maar dat maakt natuurlijk ook helemaal niet uit, maar dan heeft u een beetje een idee van zijn formaat. Carlos is een leuke, lieve, zachtaardige en sociale gozer die al een heel leven achter zich heeft. Carlos is als jonge hond aan het hek van een opvang in Spanje vastgebonden, achtergelaten door zijn eigenaren… Hij zat dus al bijna 4 jaar in de opvang aldaar en nog nooit heeft iemand hem geadopteerd. En toen wij deze lieve jongen zagen op een filmpje hebben wij volmondig JA tegen hem gezegd. Hij was meer dan welkom om hier te komen en wij zijn ervan overtuigd dat hij een heel fijn thuis gaat vinden bij mensen die hij dan weer heel erg blij gaat maken! Carlos is een hele fijne hond, hij is erg lief, wil graag bij je komen knuffelen, gaat graag op zijn rug liggen zodat wij zijn buik kunnen aaien en hij vindt het ongelooflijk gezellig om onder de mensen te zijn! Ook kan Carlos echt keurig aan de riem lopen, wil graag bij je in de buurt zijn, maakt heel veel contact met je en wil heel graag nieuwe dingen leren! Hij kan het uitstekend vinden met alle andere honden en heeft alle respect naar ze. Hij wordt wat onzeker van katten, hij begrijpt helemaal niets van ze. Wij denken dat als u een zelfverzekerde kat heeft, hij daar prima mee zou kunnen samen wonen. Carlos is lief voor kinderen en vindt het gezellig dat zij er ook zijn. Maar Carlos heeft honger gehad en wil zijn eten heel graag heel snel opeten… En dat is de reden waarom wij hem liever niet in een heel jong gezin willen plaatsen. Bij kinderen die begrijpen dat het eten van Carlos echt voor Carlos is, dan is dit geen enkel probleem. Carlos moet natuurlijk wennen aan een nieuw leven bij lieve mensen thuis, maar hij is meer dan bereid zijn best hiervoor te doen. Hij moet wennen en heeft hiervoor natuurlijk tijd nodig. Hij zal nieuwe dingen moeten leren, maar dat wil hij graag! Tja, Carlos is gewoon een ontzettend leuke gozer die mensen ontzettend gelukkig gaat maken met zijn komst! Komt u gauw eens kennis met dit prachtige mannetje maken? Hij wil u heel graag leren kennen!

Één reactie op Carlos is geadopteerd

  • Vanmorgen hadden we gebeld en de voicemail ingesproken…….vanmiddag nog een keer gebeld ……voor Carlos…..geen idee dat het zo snel kan gaan voor een hond…..zo zit hij 4 jaren in een opvang en zo zijn er blijkbaar 2 gezinnen die hem dolgraag zouden willen ontmoeten/ meenemen……. Carlos was net meegegaan met anderen…….een teleurstelling voor ons….maar blij voor hem.

    Wij kijken verder……

    Vriendelijke groet ,

    Marjan Meijer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen