Carlos

Carlos (640x542) Carlos-001 (640x605)

Carlos; een schitterend knulletje van 1 jaar jong die heel erg op zoek is naar een heel fijn thuis. Carlos is een heerlijke, gezellige, vrolijke en slimme gozer die mensen geweldig vindt, die geniet van aandacht en knuffels en die het heerlijk vindt om lekker op pad te gaan met zijn baasjes. Carlos komt uit Spanje, waar hij op jonge leeftijd werd gevonden. Hij is vervolgens liefdevol opgevangen in een opvang aldaar en nu mocht hij mee naar Nederland waar hij vast een gezin heel blij gaat maken met zijn komst! Carlos is echt een hele leuke jongen, heel erg lief en zacht, een tikje onderdanig en heel erg bereid om zijn best te doen. Carlos kan uitstekend met andere honden opschieten en kent de hondentaal uitstekend. Met katten kan hij het niet goed vinden en daarom plaatsen wij hem niet in een gezin met katten. Carlos is heel lief voor kinderen en zou prima in een jong gezin kunnen wonen. Carlos moet natuurlijk nog wel een aantal dingen leren, maar dat wil hij ontzettend graag. Zijn neus doet het ook uitstekend, dat is iets waar zijn nieuwe eigenaren natuurlijk ook rekening mee moeten houden. Verder een geweldige hond die heel graag met u de toekomst in wil stappen! Komt u gauw eens voor hem langs??

Één reactie op Carlos

  • Carlos woont nu drie weken bij ons in Almere. De eerste week moest hij erg wennen aan een leven zonder soortgenoten om zich heen. Hij moest wennen aan het leven in een gezin met volwassen kinderen die weggaan en weer terugkomen. Wennen aan autorijden en wennen aan lopen aan de riem. Na een week begon hij zich thuis te voelen en begon hij te spelen met balletjes en ander speelgoed. Puzzelspelletjes en verstoppen van speeltjes vindt hij geweldig. Hoe moeilijker de “puzzel” hoe leuker hij het vindt. Carlos vraagt soms veel aandacht. Als hij dan niet direct aandacht krijgt gaat hij dingen uitproberen om toch aandacht te krijgen. Sleept schoenen naar zijn mand, klimt op de vensterbank tussen de planten en kijkt dan uitdagend naar ons om te zien hoe wij reageren. Hij is lief en sociaal maar soms in voor ons onvoorspelbare situaties onzeker. Daarom zijn we vandaag voor het eerst met hem naar een gehoorzaamheidstraining geweest. Het is voor Carlos belangrijk dat het hele gezin hem op dezelfde manier aanpakt. Wij vinden hem een fantastische hond en genieten ervan om met hem bezig te zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen