Cilly is geadopteerd

Cilly (640x552) Cilly-002 (640x567) Cilly-003 (507x640) Cilly-004 (471x640) Cilly-005 (574x640)Cilly; een grappig, koddig hondje met een eeuwige glimlach op haar snuit van ruim 4 jaar jong! Cilly is een bijzonder hondje om te zien. Zij lijkt groot en heeft alles ook heel breed, maar ze is maar klein op korte pootjes. Als je haar ziet krijg je eigenlijk direct een glimlach op je gezicht, heel leuk dat zij dit zo snel kan veroorzaken. En dat heeft zij ook nog eens een heel leuk, lief en sociaal karakter wat haar helemaal compleet maakt! Cilly komt uit Spanje, waar zij samen met nog een paar kleine hondjes is achtergelaten door haar eigenaren bij het asiel… Heel verdrietig, want Cilly was niet in een goede conditie. Zij heeft pupjes gehad, dat is duidelijk en zij was hoofdzakelijk kaal… Maar Cilly is helemaal herstelt, heeft een prachtige vacht weer gekregen en geniet met volle teugen van haar leven. Cilly vindt het geweldig om bij je te zijn en is gek op knuffelen. Zij vindt het heerlijk om met je te gaan wandelen, maar loopt nog niet heel charmant aan de riem. Dat zal nog een beetje bijgeschaafd moeten worden. Cilly kan het uitstekend vinden met andere honden en kent de hondentaal erg goed. Daarnaast heeft zij alle respect voor katten die haar vriendelijk begroeten en zij zou prima samen kunnen leven met katten die aan honden gewend zijn. Cilly vindt mensen dus erg leuk en is ook gek op kindjes. Wij denken dat zij prima samen zou kunnen leven in een gezin met kinderen boven de 8 jaar. En als u hele kleine kindjes op bezoek krijgt, is dit geen probleem voor Cilly. Voor deze jongedame zoeken wij een liefdevol thuis waar zij weer een eigen plekje krijgt, waar zij gelukkig mag zijn, waar zij nieuwe dingen mag leren en waar zij vooral de tijd krijgt om te wennen aan haar nieuwe leven. Het alleen thuis blijven moet natuurlijk opgebouwd worden en zij zal even de tijd moeten krijgen om zich veilig te voelen bij haar nieuwe gezin. Dan krijgt u een ontzettend dankbaar, lief en zachtaardig meisje in huis die erg haar best zal doen om u gelukkig te maken! Komt u gauw kennis met dit prachtige meisje maken?

2 reacties op Cilly is geadopteerd

  • Jammer dat dit leuke hondje gereserveerd is.

  • We hadden onze zinnen helemaal op Cilly gezet. Lekker haar eigen roedeltje vormen met onze twee honden. Dat we onze auto openden sprong ze er al zelf in. Helemaal klaar voor! Cilly is een leuke contactzoeker die je zo in de armen wilt sluiten, maar het is een vrouw die er wel staat. En naast onze vrouw die er wel staat helaas geen goede combinatie, helaas. Als dat niet aan de hand was geweest had ze zo in de auto mogen blijven zitten, hoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen