Doroty geplaatst

Doroty (610x640) Doroty-001 (640x463)

Doroty; een prachtige verschijning van ruim 1 jaar jong die op zoek is naar haar eigen familie! Doroty is een vreselijk lieve, hele zachte en sociale dame die het heerlijk vindt om te knuffelen, om bij je te zijn en om lieve mensen ontzettend blij te maken met haar komst. Doroty komt uit Turkije, waar zij is gevonden. Vervolgens is zij liefdevol opgevangen bij lieve mensen die haar er helemaal door hebben gekregen! Doroty heeft daar samen gewoond met andere honden en met katten en kan het met beiden dan ook geweldig goed vinden. Ook voor kinderen is Doroty een schat en zij zou dan ook prima in een gezin kunnen komen wonen. Doroty doet altijd haar best om lief te zijn, om te genieten, om bij je te zijn en te genieten van haar leven. En dat wil zij zo graag samen met lieve mensen doen. Zij zoekt een fijn thuis waar zij heerlijk de aandacht krijgt, waar zij gelukkig mag zijn, waar zij nieuwe dingen mag leren en waar zij even de tijd krijgt om te wennen aan haar nieuwe leven. Dan krijgt u een vreselijk leuke hond, een slimme, zachtaardige dame die u intens dankbaar zal zijn! Wees van harte welkom om deze prachthond in levende lijve te ontmoeten!

Één reactie op Doroty geplaatst

  • Het gaat goed met Doortje. Het is een super leuke hond. In het begin moest Ze wel wennen maar is nu op haar gemakje en loopt lekker veel met de klein kinderen en mij.

    Vriendelijke groeten van Coby Stolk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen