Feliks is geadopteerd

Feliks

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Feliks (640x561) Feliks-001 (640x569) Feliks-003 (640x629)Feliks; een ontzettend knappe verschijning van bijna 2 jaar jong! Feliks is een grote jongen, gespierd, sportief en gaat voor zijn baasjes door het vuur! En hij is op zoek naar mensen die hem een fijn thuis kunnen bieden, waar hij mag wennen, waar hij tijd krijgt om te laten zien wie hij is en een plekje waar hij zijn nieuwe baasjes mag gaan vertrouwen. Feliks is als pupje in een opvang in Spanje terecht gekomen en heeft daar een aantal maanden gewoond, de belangrijkste periode van zijn leven eigenlijk… En toen mocht hij mee naar Nederland, waar wij kennis met hem hebben gemaakt!  Feliks is een redelijk rustige hond, hij kan keurig aan de riem lopen, kijkt even de kat uit de boom bij nieuwe dingen en is best heel tevreden. Feliks heeft mastin bloed door zijn aderen stromen en dat maakt dat hij werkelijk alles voor zijn baasjes zal doen en erg trouw is!  Feliks zal waaks zijn als hij eenmaal een plek heeft wat hij als zijn thuis ziet. Dit past heel erg bij hem en maakt natuurlijk indruk! Feliks moet natuurlijk nog een aantal dingen leren, maar dat wil hij ontzettend graag. 1 Van onze stagiaires heeft hem al een heel aantal dingen geleerd en dat wil hij ook zo graag, prachtig om te zien! Met een rustige en vriendelijke aanpak wil hij alles voor je doen en ook een koekje doet wonderen bij deze jongeman! Feliks lijkt als u hem voor het eerst ontmoet wat angstig. Dit komt omdat hij u niet kent, maar als hij u kent, dan legt hij zijn hele ziel en zaligheid in je handen. Zo ook bij ons, zijn vaste verzorgers. Omdat Feliks zo groot is en hij zelf nog een aantal dingen moet leren, plaatsen wij hem niet in een gezin met jonge kinderen. Hij heeft nu structuur, duidelijkheid en leiding nodig en dat kunnen jonge kinderen hem nog niet geven. Kinderen vanaf 16 jaar is geen probleem voor hem. Als u kleine kinderen op bezoek krijgt, is dit geen enkel probleem, hij is erg vriendelijk voor ze. Feliks is gewoon een geweldige hond, heel vrolijk, heel lief en wil niets liever dan zijn best doen voor zijn nieuwe familie! Dus wij zoeken hele lieve mensen die hem een fijne toekomst willen bieden, die voor hem willen gaan en die hem dat ene gouden mandje zo graag willen geven! Komt u eens een keertje kennis maken met deze heerlijke jongen?

2 reacties op Feliks is geadopteerd

  • Graag zouden we van u vernemen of Feliks een uur of 4 alleen in huis kan zijn zonder te janken of te piepen, en verder hoe zwaar / groot Feliks is, en verder nog of Feliks ook gecastreerd is.

    vriendelijke groet,
    Jan Koeling

  • Graag zou ik weten of Feliks met katten overweg kan.

    Groet, Lisa Scholten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen