Flaffy is geadopteerd

flaffy3 flaffy2 flaffy

Flaffy; een ongelooflijk leuk en bijzonder knulletje van net een jaar jong… Flaffy is een prachtig hondje met zijn wilde haren en lieve blik! Flaffy komt uit Spanje, waar hij op hele jonge leeftijd is gevonden… Hij was getraumatiseerd voor mannen en hij heeft een aantal maanden in een pleeggezin in Spanje gewoond. Toen hij een aantal maanden geleden bij ons in de opvang kwam bleek hij niet geschikt voor een kennel en daarom heeft 1 van onze pleegmoeders hem lekker mee naar huis genomen. En daar heeft hij de afgelopen maanden al heel erg veel geleerd. Flaffy doet het geweldig met de andere hondjes en is dikke maatjes met de kat in huis. Hij is stapelgek op zijn bench en vindt dat erg veilig en vertrouwd. Hij neemt alles wat hij maar kan vinden in huis mee naar zijn bench en soms is het lastig om er zelf nog bij in te kunnen. Hij is ontzettend speels en vindt het heerlijk om allerhande dingen voor je op te halen. Ook geniet hij intens van lekker knuffelen met zijn tijdelijke vrouwtje en hij kan uren bij je zijn. Maar Flaffy heeft ondanks zijn enorme groei toch nog steeds ook zijn onzekerheden. Zo vindt hij sommige mannen nog steeds heel erg eng en is hier dan ook echt bang voor. En ook als zijn pleegmoeder met hem buiten is, kan hij van sommige dingen erg onzeker worden. Maar het mooie van Flaffy is dat hij zijn pleegmoeder blind vertrouwd en altijd steun bij haar zoekt! Hij kan dus ontzettend goed aan iemand hechten en wil ook niets liever! Voor Flaffy zoeken wij een liefdevol thuis waar hij zich veilig voelt, waar hij nog veel meer kan en mag leren en waar hij zijn onzekerheden nog even mag hebben. Hij kan het dus uitstekend vinden met andere honden en katten en zou hier prima mee samen kunnen leven. Voor Flaffy is een huis met kinderen teveel van het goede, hij heeft zelf nog meer tijd en aandacht nodig. En zoals gezegd, hij vindt niet iedere man even leuk. Maar soms heeft hij wel degelijk een klik met een man en dat is dan ook helemaal geen probleem meer. Wij zoeken een veilige en liefdevolle plek voor dit kleine mannetje die heel erg zijn best doet en niets liever wil dan een eigen familie hebben! Hij is nog zo jong en wil zo graag, wij weten zeker dat het helemaal goed gaat komen met dit kleine ventje! U kunt Flaffy bezoeken in zijn gastgezin, belt u daarom eerst even voordat u naar de opvang afreist?

Één reactie op Flaffy is geadopteerd

 • Hallo

  Wij zijn nieuwsgierig naar Flaffy.
  We zijn een echtpaar zonder kinderen met in huis 4 katten. We hebben helaas onze vorige hond pas in moeten laten slapen. is 14,5 jaar oud geworden.
  Ook zij kwam uit Spanje, had de nodige gebruiksaanwijzing maar wij hebben er een super lieve en fijne hond aan gehad. Die het prima met mijn man kon vinden.
  Eerlijk is eerlijk we werken allebei maar door dat we onregelmatig werken valt het wel mee hoeveel en vaak de hond echt alleen is.
  We wonen in Odoorn een prachtige omgeving waar je heerlijk kan wandelen met de hond.
  We zijn ook gewend met de andere honden deze altijd mee te nemen op vakantie of als we een dagje weg gaan. Denk u dat we een kans maken dan horen we het graag. Mogelijk kunnen we dan komen kennismaken.

  groetjes Peter en Elly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen