Flower geplaatst

Flower (561x640) Flower-001 (607x640)

Flower; een fantastische, prachtige, hondstrouwe dame van 3 jaar jong! Flower is een hond die haar hele leven in een opvang in Spanje heeft gewoond. Zij is daar gekomen toen zij nog een pup was en is daar haar hele leven geweest… Heel triest om dit te weten gezien wij een geweldige hond zien hier, een trouwere hond kunnen wij ons namelijk niet voorstellen. Flower is een hond die alles voor haar baasjes wil doen, die ontzettend veel contact met je zoekt, die het heerlijk vindt om samen op pad te gaan en die alles heel graag goed wil doen. Natuurlijk heeft Flower haar onzekerheden omdat zij bepaalde dingen niet kent, maar zij herstelt zich prachtig als zij nieuwe dingen onderneemt en dat is heel mooi om te zien. Flower kan het uitstekend vinden met alle andere honden en de hondentaal is voor haar een tweede natuur. Helaas kan Flower het niet zo goed vinden met katten, dat maakt dat wij haar niet in een gezin met katten zullen plaatsen. Flower is lief voor kinderen en is heel lief voor vreemde mensen. Zij bekijkt ze eerst even van een afstandje en komt daarna eens even kijken wie diegene is. Natuurlijk moet Flower nog nieuwe dingen leren, maar zij wil niets liever! Zij wil zo graag eens mensen treffen die speciaal voor haar zijn, mensen die haar familie zijn en waar zij alles van mag leren, waar zij mee de toekomst in kan stappen en die haar gelukkig zullen maken. Zij zal dankbaar zijn en ongelooflijk trouw! Komt u eens kennis maken met deze wonderbaarlijke dame? Zij zal graag met u op stap gaan!

2 reacties op Flower geplaatst

  • Sorrie, vergissing, Job zit niet bij jullie, maar hoe dan ook spreekt Flower ons heel erg aan.

    Mvg Dasha

  • Ik had al een bericht gestuurd ivm Job, maar Flower spreekt ons ook erg aan. Kunnen we eventueel afspreken om meerdere honden te ontmoeten?

    Wij zitten vanaf morgen tot woensdag in de omgeving en zouden graag langs komen.

    mvg Dasha Munnik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen