Flower

Een klein, slank en lenig meisje van 5 jaar

Flower is een heel leuk, speels en vrolijk meisje dat op zoek is naar een nieuw gouden mandje. Zij had er namelijk al één, maar haar vrouwtje kon helaas niet meer voor haar zorgen. 

Flower is 5 jaar geleden al bij ons in de opvang gekomen, toen was zij nog een heel klein meisje. Zij vond een heel fijn thuis bij een lieve mevrouw die stapelgek op haar was. Maar haar gezondheid werd ieder jaar iets minder en helaas kon het nu niet meer thuis, zij kon gewoon niet meer voor haar zorgen. Dus met pijn in haar hart heeft zij Flower naar ons gebracht. Ieder jaar kwam Flower bij ons in het pension en zodoende kennen wij deze lieve, kleine meid ook best goed. 

Flower is een heel sociaal en vriendelijk poesje die het heerlijk vind om aandacht te krijgen. Zij vindt het heerlijk om lekker te spelen met speelgoed, maar ook met andere katten. Ook wil zij graag bij je zijn en zij is dan ook altijd gezellig aanwezig. Verder is Flower gek op de zon en mag zij graag lekker warm liggen in een fijn mandje. Flower is niet gewend aan honden en daarom zou het voor haar ook niet leuk zijn om in een gezin met een hond zou komen wonen. Andere katten vindt zij wel leuk en die mogen in haar nieuwe huis dan ook aanwezig zijn. 

Flower is gewoon een heerlijk katje dat heel graag een nieuw thuis zou vinden waar zij weer op nummer één zal staan en waar zij weer heel gelukkig mag zijn! Komt u gauw eens langs om haar in levende lijve te ontmoeten?

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen