Hera geplaatst

Hera-001 (545x640)Een ongelooflijk lief, vriendelijk en zacht meisje van net een jaar jong. Hera is dus een heel vriendelijk meisje waar je eigenlijk direct van houdt! Zij is zo vreselijk lief en zacht en aardig, bijna onvoorstelbaar! Hera komt uit Turkije, waar zij is gevonden op straat… Vervolgens is zij liefdevol opgevangen aldaar en nu mocht zij mee naar Nederland komen waar haar hopelijk een gouden mandje te wachten staat! Hera is een hond die wat onzeker is in nieuwe situaties en die het liefst in de grond verdwijnt. Maar als zij even heeft rond gekeken en even is gewend, dan komt ze knuffelen! Hera is een fantastisch meisje dat uitstekend met andere honden op kan schieten, het uitstekend met katten kan vinden, die keurig aan de riem kan lopen, die zindelijk is en die eigenlijk gewoon liefde zoekt! Hera heeft de tijd nodig om aan je te wennen, maar zoekt al wel direct contact met je alsof zij wil vragen wat wij van haar verlangen. Hera is lief voor kindjes, maar wij denken dat het voor haar nu even teveel van het goede is om haar in een gezin met kleine kinderen te plaatsen. Een gezin met oudere kinderen is geen probleem voor haar.

Een fantastische hond dus, die op zoek is naar een hele fijne plek waar zij ontzettend welkom is, waar zij alle tijd krijgt om te wennen en waar ze ontzettend veel liefde mag ontvangen. Komt u gauw kennis met haar maken?

Hera (640x553)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen