Hummeltje geplaatst

Hummeltje (565x640) Hummeltje (640x427) Hummeltje-001 (640x574) Hummeltje-002 (499x640) Hummeltje-003 (640x485)

Hummeltje; een prachtige witte knul van 2 jaar jong!! Hummeltje is echt een spetter, hij is namelijk helemaal wit en heeft 1 blauw en 1 geel oog. Heel bijzonder om hem in de ogen te kijken!! Hummeltje is helaas een dove knul… Hij hoort helemaal niets en daarom zoeken wij ook een heel fijn gezin voor hem die dat natuurlijk niet erg vinden! Hummeltje heeft vanaf dat hij kitten was bij lieve mensen gewoond, maar helaas is het door gezondheidsredenen niet meer mogelijk voor zijn eigenaren om nog langer voor hem te zorgen… En met pijn in hun hart hebben zij deze lieve knul bij ons gebracht. Inmiddels is Hummeltje bij ons gewend en leeft hij samen met de andere katten en dat gaat prima. Hij vindt het leuk om ook af en toe buiten te zijn en ligt dan lekker te genieten in de zon. Hummeltje is een hele vriendelijke kat, hij houdt erg van aandacht en knuffelen en hij is dan helemaal gelukkig. Ook vindt Hummeltje spelen leuk en eigenlijk is hij gewoon een gelukkige kat! Voor Hummeltje zoeken wij een liefdevol en warm thuis waar ze van hem zullen houden, waar ze hem veel aandacht kunnen geven en waar ze natuurlijk rekening houden met zijn doofheid. Zo kan Hummeltje op zich wel naar buiten, maar dat kan natuurlijk niet in een autorijke omgeving. Hij hoort een auto natuurlijk niet aankomen. Een rustige tuin zou geweldig zijn een buitenkennel is natuurlijk ook helemaal prima voor hem! Hummeltje kan dus prima met andere katten opschieten, aan honden is hij niet gewend. Een geweldige kat die heel graag zijn leven met zijn eigen familie zou willen delen! Komt u gauw eens kennis met deze kanjer maken??

Één reactie op Hummeltje geplaatst

  • Hummel is nu 4 weken bij ons en wij vinden hem geweldig! Met hem erbij is ons gezinnetje nu echt compleet. Onze andere drie katten pesten hem wel en soms is Hummel dan een beetje bang, maar het gaat gelukkig steeds beter . Hij is dol op eten, wil echt alles proeven! Verder zorgt zijn doofheid voor hilarische taferelen, want hij hoort dus ook zichzelf niet! Dus schreeuwt hij soms de hele boel bij elkaar terwijl er niets aan de hand is….
    Verder klimt hij graag op het aanrecht, en het liefst drinkt hij dan even uit de kraan.. Di. klimmen heeft overigens al wel behoorlijke schade veroorzaakt, zo zijn er al de nodige voorraadpotten gesneuveld en ook planten en fotolijstjre belanden regelmatig op de grond, altijd weer afwachten wat er op de grond ligt als je thuiskomt …..
    Verder had hij deze week het briljante idee om de thermostaatknop eens een goeie slinger te geven… Kwamen wij smorgens beneden was het 28 graden in de woonkamer…… En lag hummel samen met zijn drie companen voor Pampus van de warmte…
    Al met al een heel fijne en welkome aanvulling op ons gezin en wij hopen nog lang van hem te kunnen genieten!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen