Iris is geadopteerd

Iris (640x427) Iris-001 (640x427) Iris-002 (640x427) Iris-003 (640x427) Iris-004 (640x427)Iris; een vreselijk lieve kruising Bull Mastiff van ruim 2 jaar jong die op zoek is naar een liefdevol thuis waar zij ongelooflijk welkom is! Iris is echt een schat, heel sociaal, heel blij, een tikje onbenullig, speels en ongelooflijk trouw en braaf en zij wil zo graag gelukkig zijn! Iris is een meisje dat met 2 zusjes werd gevonden toen zij nog een pupje was, in Spanje. Al snel vond Iris een eigen familie die haar keurig hebben opgevoed, die haar ontzettend veel hebben geleerd, maar die de lat toch behoorlijk hoog hebben gelegd bij haar. En ondanks dat zij uitstekend aan de riem kan lopen, alle commando’s kent, alleen thuis kan blijven, keurig zindelijk is, sociaal is met andere honden, met vreemde mensen en met kinderen, was zij toch nog te onstuimig voor deze mensen en hebben zij haar laten gaan… Toen Iris opnieuw werd opgevangen in Spanje, was zij ernstig vermagerd en was zij erg ongelukkig. Maar nu, een aantal maanden later, is Iris weer de hond die zij wilde zijn. Gezond, gespierd, blij en vrolijk en nu mogen wij haar helpen zoeken naar een thuis waar zij voor altijd mag blijven en waar zij toch weer gelukkig mag worden! Voor Iris zoeken wij lieve mensen die haar regels geven maar altijd lief voor haar zijn, mensen die haar lekker veel beweging gaan geven, mensen die lekker met haar spelen en knuffelen en mensen die haar zichzelf laten zijn. Iris is heel lief voor kindjes, maar omdat zij zo onstuimig is, plaatsen wij haar niet in een gezin met kleine kindjes, zij loopt deze namelijk zo ondersteboven. Kinderen vanaf een jaar of 12 is geen probleem voor haar. Iris is heel sociaal met andere honden en zij begrijpt de hondentaal uitstekend. Katten vindt zij ook prima, zij snapt wat voor dieren het zijn en loopt graag met een boogje om ze heen. Voor vreemde mensen is Iris een schat en tja, zij is gewoon een erg leuke hond! Iris is op zoek naar lieve en zachte mensen die haar welkom gaan heten, die haar de tijd geven om te wennen, die haar een stabiel en fijn thuis willen bieden en die 100% voor haar willen gaan. Dan krijgt u een geweldige hond die haar hart aan u zal geven en die heel erg haar best zal gaan doen! Komt u gauw om kennis met deze dame te maken?

Één reactie op Iris is geadopteerd

  • Beste medewerkers van dierenopvang Koningen,
    Graag wil ik kennismaken met jullie opvanghond Iris. Nu precies een jaar geleden is onze laatste boxer overleden. Wij hebben altijd boxers gehad en je wordt verslaafd aan doggen als je er eenmaal mee begint. Zo langzamerhand ben ik weer aan het kijken naar een hond. Mijn man en ik hebben 4 dochters waarvan de laatste een paar maanden geleden uit huis is gegaan. We zijn gewend aan onstuimige alles omgooiende enthousiaste honden zoals boxers kunnen zijn, zelfs tot aan het einde aan toe. Van nature is een bull mastiff niet zo druk en is Iris misschien gekruisd met een boxer? Ik lees dat deze hond gereserveerd is en waarschijnlijk op proef bij mensen thuis is? Mocht deze hond toch niet geplaatst worden willen wij graag kennis met haar maken. Graag hoor ik van u of dit mogelijk is.

    Met vriendelijke groet,
    Coby en Jeffrey Mager

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen