Jacobino is geadopteerd

Jacobinojacobino4 jacobino5 jacobino6Jacobino; een prachtig, groot, lief en vrolijk ventje van 5 maanden jong die op zoek is naar een heel fijn thuis! Jacobino gaat waarschijnlijk een grote jongen worden, hij is nu al best groot en hij is nog maar heel erg jong natuurlijk. Dus wij zoeken mensen die op zoek zijn naar een grote jongen. Jacobino is als klein pupje gevonden, in Spanje. Hij heeft vervolgens een tijdje in de opvang aldaar gewoond en zijn gouden mandje stond al klaar hier in Nederland. En daar heeft hij een weekje gewoond en daar hielden zij al heel erg veel van hem. Maar helaas heeft de andere aanwezige hond in dit huis dit kleine mannetje niet geaccepteerd. En omdat Jacobino niets meer durfde en hier heel ongelukkig was, was het toch beter om een ander thuis voor hem te zoeken. En daarom is hij nu bij ons en hopen wij dat er snel lieve mensen voor hem komen en hem een geweldig thuis willen bieden. Jacobino is een vrolijke knul, hij is lief en zachtaardig, is gek op mensen en knuffelen, is slim en wil heel erg graag zijn best voor je doen! Hij kan het prima vinden met andere honden en kent de hondentaal heel goed. En omdat hij zo vriendelijk en zo jong is, verwachten wij dat het geen probleem is als hij in een gezin met katten komt te wonen. Verder is Jacobino gek op kinderen, in het gezin waar hij even is geweest vond hij de kinderen fantastisch! Jacobino is vriendelijk voor mensen en zeker ook voor vreemden. Voor Jacobino zoeken wij een stabiel en fijn thuis waar hij alles mag leren wat nodig is, waar hij leiding krijgt, waar hij stabiliteit krijgt en waar hij een heerlijke toekomst voor zich heeft! Hij kent de bench al en is al keurig zindelijk. Komt u gauw kennis maken met dit prachtige gozertje?

Één reactie op Jacobino is geadopteerd

 • Wij hebben onze hond helaas moeten laten inslapen. Wij willen daarom heel graag kennis maken met Jaccobino zodat we weer een maatje in huis hebben. Mijn man is thuis en heeft dan ook veel tijd voor hem. Zelf heb ik met Duitse herders getraind en ook training aan andere geleiders gegeven.

  Ik hoor graag van jullie

  Met vriendelijke groet,

  Jannie en Rob van Houten
  0613107084
  0639126763

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen