Japie; Geplaatst 8 augustus

 

Japie-001 (640x635) Japie-002 (640x587) Japie-003 (624x640) Japie-004 (618x640) Japie-005 (448x640) Japie-006 (640x613) Japie-007 (549x640)

Een schat van een hond van 9 jaar jong!

Japie is een vrolijke gozer, altijd blij en heel erg aanhankelijk! Japie is bij ons gekomen omdat zijn baasje al jaren allergisch voor hem was en het echt niet meer te doen was thuis… Hij woonde daar met zijn vriendin Rizla en was heel erg gelukkig! Japie woonde samen met Rizla en met kinderen en vond dat heel erg gezellig. Japie is namelijk heel erg op mensen gericht en wil eigenlijk niets liever dan bij ze in de buurt zijn. Japie vindt het dan ook moeilijk om alleen thuis te blijven. Als ’s nachts iedereen naar bed gaat, dan gaat hij ook heerlijk liggen slapen, maar als er overdag niemand is, kan hij daar niet goed tegen… Als hij een andere hond bij zich heeft, dan is er geen enkel probleem. Het zou voor Japie dus heel fijn zijn als hij een hondenmaatje heeft waar hij zijn veiligheid in kan vinden. Hier in de opvang heeft hij al met menig hond kennis gemaakt en hij vindt eigenlijk iedere hond geweldig en speelt nog graag met ze!  Japie vindt het heerlijk om te wandelen, om te knuffelen en hij is gewoon een geweldige hond die zo graag weer een eigen familie wil hebben! Deze heerlijke jongen vraagt niet veel, enkel een warm mandje, een knuffel en een hondenmaatje en hij is zielsgelukkig!  Wilt u hem dat graag bieden? Kom dan gauw langs om in levende lijve kennis met hem te maken!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen