Joe Cocker geplaatst

Joe Cocker (640x582) Joe Cocker-001 (640x542) Joe Cocker-002 (640x454) Joe Cocker-003 (640x541) Joe Cocker-004 (640x570)

Joe Cocker; een prachtige, vrolijke en energieke cocker spaniel van 4 jaar jong die op zoek is naar lieve mensen die hem geweldig vinden! Joe Cocker is een geweldige hond, hij geniet van alles in zijn leven, vind het heerlijk om lekker te wandelen, vind het fijn om te knuffelen, is gek op spelen en hij is ongelooflijk sociaal! Joe Cocker komt uit Spanje, waar hij is gevonden. Dat hij een thuis gehad heeft is duidelijk. Hij kent al zoveel dingen, dat moet hij ergens geleerd hebben! Joe Cocker is heel sociaal met andere honden en kan met iedereen goed opschieten. Ook met katten kan hij prima samenwonen, hij vindt dit de normaalste zaak van de wereld. Ook zou Joe Cocker prima bij kinderen kunnen wonen, hij vindt het heerlijk om lekker te spelen en te knuffelen. Tja, hij is gewoon een heel bijzondere gozer! Natuurlijk moet hij wennen aan zijn nieuwe leven, maar hij gaat er absoluut voor 100% voor! Komt u gauw eens kennis maken met deze bijzondere knul?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen