John Snow geplaatst

Jon Snow-001 (548x640)Een plaatje van een hond, sierlijk, mooi en met prachtige lichte ogen en grote oren van 8 maanden jong!

John Snow is een hele sociale, vreselijk vriendelijk, blije en vrolijke knul die het heerlijk zal vinden om lekker te gaan genieten! John Snow komt uit Spanje, waar hij samen met zijn broertje is gevonden. Vervolgens is hij liefdevol opgevangen in een opvang aldaar en daar heeft hij al laten zien hoe leuk hij is. Hij was bevriend met iedereen en ook dat zien wij hier terug. John Snow is altijd vrolijk en blij, wil heel graag bij je zijn, maakt de hele tijd contact met je, wil graag dingen voor je doen, houdt van knuffelen en hij is echt een heerlijke hond! John Snow kan uitstekend met ieder mens opschieten, groot en klein, hij kent de hondentaal prima en kan met iedere hond goed opschieten, hij is lief voor katten en tja, hij is gewoon echt een ontzettend leuke hond! En deze leuke hond zoekt een heel lief gezin of lieve mensen die met hem de toekomst in willen stappen en die hem net zo leuk vinden als wij!

Komt u gauw eens kennis met deze knul maken?

Jon Snow (449x640)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen