Justin is geadopteerd

Justin (640x488) Justin-001 (640x521) Justin-002 (571x640) Justin-003 (640x560)Justin; een leuke, vrolijke, sociale en vriendelijke knul van ruim 1 jaar jong! Justin is een heerlijke hond, hij wil heel erg graag bij je zijn, wil graag samen nieuwe dingen ontdekken, is lief voor iedereen en is helemaal gek op katten! Justin komt uit Turkije, waar hij werd gevonden toen hij ongeveer 4 maanden jong was. Hij had een aanrijding gehad en zijn achterpoot was gebroken. Dit is toen geopereerd om dit weer aan elkaar te zetten en toen hij uitgegroeid was is dit opnieuw geopereerd. Maar helaas is dit niet meer helemaal goed gekomen en 1 van zijn achterpoten is iets korter waardoor hij deze poot niet volop gebruikt. Hij gebruikt deze wel om zijn evenwicht te bewaren en als hij loopt ook, maar dit is wel iets wat u als nieuw baasje natuurlijk moet weten. Justin heeft hier geen last van, hij heeft geen pijn en hij weet niet beter. Justin heeft bij een lieve mevrouw in huis gewoond en kent het leven in een huis dus ook prima. Hij woonde daar met andere honden en een heleboel katten. En hij is stapelgek op katten! Hij wil het liefst bij ze zijn, hij wil het liefst dat katten bij hem komen liggen en hij vindt het zalig als zij hem gezelschap houden als hij in zijn mandje ligt. Zij mogen ook op hem liggen, geen enkel probleem! Naast zijn genegenheid naar katten toont hij deze zeker ook naar andere honden. Hij kan het met iedere hond geweldig goed vinden, speelt ontzettend graag met ze en vindt het een feestje als ze er zijn. En Justin is helemaal weg van alle mensen, van grote mensen, van kinderen, hij vindt iedereen even leuk. Hij mag graag knuffelen, graag spelen en genieten en hij zoekt een liefdevol thuis waar hij heel erg welkom is, waar hij de tijd krijgt om aan zijn nieuwe leven te wennen en een plekje waar hij zich veilig voelt. Justin is gewend om altijd los te lopen en dat maakt dat hij niet heel charmant aan de riem loopt. Dit is natuurlijk uitstekend te leren en daar zal hij erg zijn best voor willen doen! Komt u gauw eens kennis maken met deze bijzondere hond? Hij zal graag een afspraak met u willen maken!

4 reacties op Justin is geadopteerd

 • Het is nu bijna 3 maanden geleden dat Justin (die nu Jacky heet) bij ons is komen wonen. Het voelt alsof hij altijd al bij ons is geweest.
  De start met Jacky verliep niet helemaal vlekkeloos, want naast zijn lieve en vriendelijke karakter bleek deze hond ook zeer koppig en stoicijns. Niet altijd even gemakkelijk, maar gelukkig hebben we zo`n klik met onze makker, dat dit geen probleem meer is.
  Trekken aan de riem doet hij niet meer, Jacky loopt keurig mee aan de lijn. Maar hij vindt het heerlijk als we in een losloop gebied wandelen, waar hij lekker kan rennen en met andere honden kan spelen, wat hij fantastisch vindt.
  Jacky is zorgzaam naar zijn speelkameraadjes, mijn 2 kinderen. Hij is beschermend, en wil het gezin graag bij elkaar houden. Hij vindt het bv absoluut niet leuk als we met de kinderen richting school lopen, en de hond en ik weer om keren om naar huis te gaan. :-)
  Ook zijn we naar de hondenschool geweest waar we examen hebben gedaan. En Jacky is geslaagd. Kent al een aantal commando`s en vindt het leuk om zo samen bezig te zijn.
  Jacky is een vriend voor het leven en we zijn enorm blij met hem!

 • Wat een leuke hond! Had hem al een tijdje geleden zien staan. Ik dacht dat hij gereserveerd was, maar toch niet?

 • Hallo,

  Ik heb Justin gezien op jullie site en ben benieuwd of hij in ons gezin zou passen.

  wij leven op een boerderij, bewerken 20ha akkerland, fokken met Bonte Bentheimer varkens en Boergeiten. Ook hebben wij een lieve kat die over 4 weken kittens krijg 😉 en onze 75 kippen niet te vergeten.

  Wij hebben ook een ontzettend lief zoontje van 9 maanden, dus dat is ook één van de belangrijkste vragen………..kan Justin met kinderen?

  Bij ons leeft de hond lekker bij ons in huis, maar zal overdag net als wij zelf zeer veel buiten zijn, rond onze boerderij staat een hekwerk van 1m30 hoog en hij kan zich dus vrij bewegen.

  Gezien zijn pootje, is hij in staat om lange wandelingen te maken? Hoe reageert hij op auto’s cq trekkers?

  Dit zijn zo de eerste vragen die ik heb en ik hoop op een antwoord in ieder geval vast bedankt.

  Mvg,
  Petra Roesler.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen