Kristel geplaatst

Kirstel (640x640) Kirstel-001 (601x640) Kirstel-002 (571x640) Kirstel-003 (555x640) Kristel (640x554) Kristel-001 (640x594)

Kristel; een ontzettend zachtaardig, vriendelijk, leuk en vreselijk lief meisje van 7 maanden jong! Kristel is echt een vreselijk leuk hondje, zij wil niets liever dan bij je in de buurt zijn, is onderdanig, maakt heel veel contact met je en wil alles voor je doen. Zij kan echt al keurig aan de riem lopen, vindt het heerlijk om te wandelen, is ontzettend blij met aandacht en knuffels en zij is gewoon een heel zacht meisje. Kristel komt uit Spanje, waar zij is gevonden… Zij is vervolgens liefdevol opgevangen in Spanje en mocht nu mee naar Nederland waar zij zit te wachten op haar eigen gouden mandje! Kristel kan het uitstekend vinden met andere honden, met katten en ook met kinderen. Zij zou het uitstekend doen in een lief gezin. Kristel moet natuurlijk nog een aantal dingen leren, maar zij wil dat maar al te graag! Een heel zachtaardig en leuk meisje dus die u ontzettend blij zal maken met uw komst! Komt u gauw eens kennis maken met deze bijzondere griet?

Één reactie op Kristel geplaatst

 • Vrijdag 13 juni was het eindelijk de dag dat wij jullie Kristel, die bij ons Fien is geworden mee naar huis konden nemen. In de auto heeft Fien tijdens de voor haar best lange autorit lekker op schoot geslapen. Vanaf het eerste moment hier eet ze prima.
  Het weekend stond in het teken van wennen. Wennen aan alles! Haar zintuigen draaiden overuren, en we denken dat Fien graag twee neuzen had gehad, zoveel nieuws rook ze! Zaterdag hebben we kort met jullie gebeld voor een aantal vragen en tips, en dat heeft ons geholpen haar nog beter te begrijpen. Dat was fijn, dank jullie wel!
  Nu na ruim vier dagen zien we al een heel andere Fien! Een heerlijk hondje dat met de dag meer op haar gemak is. Samen buiten lopen vindt ze fijn, ze doet keurig haar behoefte buiten na alleen op zaterdag ook binnen een ongelukje. We zijn heel trots op haar! De bench was de eerste twee dagen best eng, maar ze heeft nu ervaren dat het ook een lekker plekje is waar je kan slapen na een heerlijke wandeling, met een vol buikje kan uitbuiken of na een speelpartij even uitrusten. En ongegeneerd snurken, want dat kan ze ook!
  Kater Tinkel hadden wij al wel ingefluisterd dat Fien zou komen. Tinkel is nooit bang voor honden, dus wij wisten dat het goed zou gaan wanneer ze gewend zouden zijn. Na wat kijken naar elkaar, wat grauwen en snauwen over en weer, af en toe neusje neusje en zelfs af en toe een flinke grom van Fien en een flinke uithaal van Tinkel liggen ze nu beide rustig te slapen in dezelfde kamer. Ze respecteren elkaars ruimte, en gaan in de de toekomst van ook plezier aan elkaar beleven.
  Over twee weken gaat Fien met ons naar de hondenschool, we zien nu al dat zij graag dingen wil leren én dat ze snel leert! We merken dat ze nog soms wat onzeker is met andere honden, dus ook daarvoor is de hondenschool vast goed.
  Vandaag is Fien, denken wij, voor het eerst in haar korte leventje naar zee geweest! Dat was leuk!
  Al met al kijken we terug op een heel goede start van dit prachtige hondje bij ons!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen