Layla geplaatst

Layla (593x640) Layla-001 (582x640) Layla-002 (529x640)

Layla; een enthousiaste dame met een prachtig sprekend hoofd van 2 jaar jong! Layla is een gespierde dame, vol levenslust, vol energie en een dame die heel graag wil werken en allerhande nieuwe dingen wil leren. Layla komt uit Turkije, waar zij is gevonden… Zij is vervolgens liefdevol opgevangen in de opvang aldaar en heeft daar de afgelopen maanden geleefd. Layla is een hond die best een pittig karakter heeft en die dus hele duidelijke baasjes nodig heeft die dit begrijpen en die haar sturing en leiding kunnen geven. Als zij namelijk duidelijkheid krijgt, dan wil zij alles voor je doen en zij begrijpt dit direct! Layla kan het uitstekend vinden met andere honden en begrijpt de hondentaal heel goed. Zij speelt graag met andere honden en vindt het heerlijk om lekker te ravotten! Ook zou Layla met katten kunnen samenleven, zij accepteert ze om wie ze zijn. Wij denken dat het niet verstandig is om Layla in een gezin met kinderen te plaatsen. Zij heeft het zelf nog zo nodig om begrepen te worden, om dingen te leren en om gewoon even hond te kunnen zijn. Kinderen zijn natuurlijk onduidelijk naar haar en dat is iets wat zij nu even nog niet kan gebruiken. Als u kinderen op bezoek krijgt is zij zeker vriendelijk naar ze, allicht wat onstuimig, maar zeker vriendelijk. Layla is op zoek naar lieve mensen die al wat hondenervaring hebben, die haar dus die duidelijkheid willen geven, die met haar gaan trainen en die haar gewoon leuk vinden om wie zij is. Dan krijgt u een enthousiaste, vrolijke en bruisende dame die met u de toekomst in wil stappen! Komt u gauw eens kennis met haar maken?

Één reactie op Layla geplaatst

  • Beste …,
    Vorige week ben ik bij jullie geweest voor Kuna, waarna we goed nagedacht hadden hebben we besloten om toch voor een grotere hond te kiezen. We hebben nu Layla en Bentley bij jullie gezien, en zouden hier graag maandag voor komen kijken rond 15:30 uur zou dit mogelijk zijn?

    Mvg Roel en Bernadette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen