Lena is geadopteerd

denia Denia2 Denia3

Lena; een plaatje van een dame van 5 jaar jong die op zoek is naar mensen die heerlijk met haar op stap gaan! Lena is als pup bij mensen komen wonen en zij hebben echt alles uit de kast gehaald om haar te houden, maar zijn er uiteindelijk niet in geslaagd om haar te bieden wat zij nodig heeft. Lena is liefdevol opgegroeid in een gezin met kinderen en katten. Zij was meer dan welkom om daar haar leven door te brengen, maar Lena is een hond die teveel beweging en uitdaging nodig heeft in haar leven en dat konden zij haar niet geven. En daarom hebben zij besloten haar naar de opvang terug te brengen zodat zij mensen kan vinden die dat wel kunnen. Lena is keurig opgevoed, kan netjes aan de riem lopen, luistert uitstekend als zij los loopt, kan een poosje alleen thuis blijven, kent de bench, heeft trainingen gevolgd en zij is gewoon een super leuke hond die heel erg graag wil werken! Lena is een hele sociale hond, zij maakt heel veel contact met je, is ontzettend intelligent en mag graag nieuwe dingen ondernemen. Lena kan het prima vinden met andere honden al is zij wel een tikje dominant. Maar dat is geen probleem. Ook kan zij het prima vinden met katten en wil zij graag met ze spelen. Zij is opgegroeid in een gezin met jonge kinderen en is daar erg vriendelijk tegen en wil graag met ze spelen. En wat Lena dus nodig heeft is een uitlaatklep. Lekker rennen, leuke opdrachten uitvoeren, mogelijk een hondensport of iets van die strekking en deze dame is zielsgelukkig! Een dijk van een hond dus, op zoek naar haar nieuwe gouden mandje! Komt u gauw een kennis met haar maken?

Lena heeft opnieuw een thuis gevonden bij hele lieve mensen die haar een geweldig thuis wilden bieden. Zij mocht mee met haar baasje, de hele dag, het bos in, lekker samen op stap. Maar helaas blijkt Lena een groot jachtinstinct te hebben waardoor zij niet keurig bij haar baasje bleef, maar zelf op onderzoek uit ging… Zo jammer, dit was echt haar gouden mandje en zij zijn zo stapel op haar, maar dit kan gewoon niet helaas… Dus met pijn in hun hart zoeken zij nu een plekje voor deze kanjer van een hond waar zij nog 1 keer mag gaan proberen gelukkig te worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen