Luiji geplaatst

Luiji (588x640) Luiji-001 (459x640) Luiji-002 (640x481)

Luiji; een prachtige, grote, vriendelijke en vrolijke knul van 10 maanden jong! Luiji is groot, mooi, grappig, slim en hij wil niets liever dan een eigen familie krijgen! Luiji komt uit Turkije, waar hij is gevonden toen hij pas een paar maanden jong was. Hij is liefdevol opgevangen aldaar en heeft daar ook al laten zien dat hij intens van het leven geniet, dat hij alles eruit wil halen wat erin zit en dat hij de enorme wil heeft om te leren! Luiji heeft ook hier laten zien hoe leuk hij is, hoe blij, dat hij al goed aan de riem kan lopen, dat hij al heel goed op commando kan zitten en dat hij toch ook een jongen is die wel graag wil kijken tot hoever hij kan gaan. Echt een jonge hond in de puberteit natuurlijk! Luiji kan het uitstekend vinden met alle andere honden, hij kent de hondentaal en snapt wat er van hem wordt verwacht. Ook kan Luiji het prima vinden met katten en zou ook prima samen met hun kunnen wonen. Luiji is lief voor kinderen maar gezien zijn jonge geest en zijn grote postuur denken wij niet dat het heel handig is om hem in een jong gezin te plaatsen. Wat oudere kinderen is geen probleem voor hem. Luiji moet nog een aantal dingen leren en moet natuurlijk wennen aan zijn nieuwe leven, maar hij wil niets liever dan dat en zal er alles aan doen om een goede hond voor zijn familie te zijn! Een training of cursus zou voor hem geweldig zijn! Komt u gauw eens kennismaken met deze kanjer? U vindt hem vast net zo leuk als dat wij dat vinden!

Één reactie op Luiji geplaatst

  • Onze Bowie! Wat zijn we nog steeds ontzettend blij met hem na anderhalf jaar. Hij is echt een onderdeel van ons gezin geworden en we kunnen ons al niet meer voorstellen hoe het was zonder hem. Het is echt een schat van een hond en zo lief voor andere honden, kinderen en volwassenen. De karakteromschrijving zoals hierboven klopt precies, alleen de blik in zijn ogen is wel veranderd. Het is een heel tevreden blije hond, die er graag op uit gaat, maar op zijn tijd ook de rust opzoekt voor zijn slaapje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen