Lulu is geadopteerd

Lulu-001 (640x616) Lulu-002 (601x640) Lulu-003 (640x609) Lulu-004 (571x640) Lulu-005 (640x543)Lulu; een fantastisch, sociaal, vriendelijk en zachtaardig meisje van 5 maanden jong! Lulu is echt een moppie om te zien, wil niets liever dan bij je zijn en knuffelen, heeft een vreselijk zacht karakter en is op zoek naar haar eigen familie waar zij heel gelukkig mag worden! Lulu en haar 2 zusjes zijn gevonden in een schuur, in Spanje… Zij hadden het geluk dat zij werden gevonden en liefdevol in een gastgezin werden opgenomen. En dat is te merken! Lulu heeft een geweldig karakter dat bij iedereen heel goed zou passen. Zij is lief voor alle vreemde mensen, bekende mensen, kinderen en zij wil zo graag de wereld met haar eigen familie ontdekken! Lulu kan het naast mensen uitstekend vinden met andere honden en met katten en zij snapt de dierentaal ook uitstekend. Natuurlijk moet Lulu nog veel leren, maar in haar gastgezin heeft zij al benchtraining gehad en kent dit heel goed. Zij moet natuurlijk nog de commando’s leren en nog veel meer, maar de wil is er bij deze kleine meid. Voor Lulu zoeken wij liefdevolle mensen die haar de tijd geven om te wennen, haar een stabiel thuis willen geven en die helemaal voor haar willen gaan. Dan krijgt u een heerlijk meisje in huis die u heel gelukkig gaat maken! Komt u gauw langs voor deze schat van een hondje?

2 reacties op Lulu is geadopteerd

  • Wij proberen u steeds een berichtje te sturen, maar het lijkt steeds niet te lukken. Wij hopen dat u ons kunt bellen of mailen. Ik begrijp dat ik u vanaf 10 uur kan bellen. Dat ga ik dan proberen!!! Wij zijn geinteresseerd in Lulu!!

  • Wij zijn heeel geinteresseerd in het hondje Lulu!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen