Luna is geadopteerd

Luna Tess-002 (640x610)Luna; een schitterende dame van 5 jaar jong die op zoek is naar een heel fijn thuis om te komen wonen! Luna is een slank, mooi en energiek meisje die ontzettend geniet van haar leven! Deze prachtige dame heeft vanaf dat zij een kitten was bij lieve mensen gewoond, samen met nog 2 katten en een grote hond. En zij genoot enorm van haar leven! Luna mocht lekker naar buiten en genoot hier ook erg van. En toen gingen haar baasjes verhuizen en toen moest deze lieve dame ineens binnen blijven… En daar werd Luna erg ongelukkig van… En daarom hebben haar baasjes ervoor gekozen om Luna een betere toekomst te bieden en op zoek te gaan naar een nieuwe plek. Vandaar dat Luna nu bij ons in de opvang is, op zoek naar een heel fijn plekje! Luna is een vriendelijke dame, is gek op knuffelen, vindt het gezelschap van mensen ontzettend leuk, is gek op spelen en kan natuurlijk heerlijk luieren! Luna is niet opgegroeid met kinderen en daarom denken wij dat het niet leuk voor haar zal zijn om bij kleine kindjes te komen wonen. Met grotere kinderen is het geen enkel probleem. Luna is gewoon een heel makkelijk, vrolijk en vriendelijk meisje dat op zoek is naar lieve mensen die haar een heel fijn thuis willen geven. Met andere katten en met honden kan zij het prima vinden. Komt u haar gauw eens met een bezoekje vereren??

 

 

 

Luna Tess-001 (630x640) Luna Tess (640x617)

2 reacties op Luna is geadopteerd

  • Aan bovenstaande reactie maak ik op dat Luna al geplaatst is, klopt dat?

  • Goedenavond,

    Ik ben heel blij dat al onze 3 katten zijn geplaatst.Ik hoop dat Teun, Guus en Luna een heel fijn thuis hebben gekregen en erg gelukkig zijn. Wij missen ze nog steeds.
    Vriendelijke groet Riet Teunissen van Manen in Baak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen