Lunie geplaatst op 11 januari

LunieEen prachtige, eigenzinnige knul van 6 jaar jong

Lunie is een kat die best heel zelfstandig is, die gewoon lekker zijn eigen ding doet en die daar ontzettend tevreden mee is. Hij vindt het heerlijk om wat aandacht te krijgen en een knuffel, maar dat hoeft van hem niet de hele dag. Lunie mag graag slapen en luieren en geniet daar met volle teugen van. Dat is echt een hobby van hem! Lunie is gevonden en helaas niet weer opgehaald door zijn eigenaren. Tja, daar kunnen wij helaas niets aan veranderen.

Lunie verblijft bij de andere katten, maar dat hoeft van hem niet altijd. Hij moppert wel eens op de andere katten en wil volgens ons liever een fijn huis waar hij alleen is of met nog één kat. Hij wil gewoon niet teveel drukte om zich heen. En dat hebben wij natuurlijk te respecteren! Lunie is niet echt onder de indruk van honden, maar dat zullen ook zeker zijn vrienden niet worden. Lunie is gewoon een kat die het liefst bij iemand woont waar hij de enige viervoeter in huis is, waar hij heerlijk mag luieren en slapen, waar hij af en toe ook even naar buiten kan om van de zon te genieten. Meer wil deze schat niet.

Wij denken dat het voor Lunie mogelijk niet fijn is als hij in een thuis met kleine kinderen komt te wonen, wat oudere kinderen is geen probleem voor hem.

Heeft u een heerlijk mandje staan voor deze kanjer?

Lunie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen