Madrilena is geadopteerd

Madrilena-001 (613x640) Madrilena-002 (555x640) Madrilena-003 (559x640) Madrilena-004 (556x640) Madrilena-005 (565x640)Madrilena; een prachtige schoonheid van 4 jaar jong die op zoek is naar hele lieve mensen die zielsveel van haar gaan houden! Madrilena is werkelijk prachtig om te zien, heeft een heel lief en zachtaardig karakter, wil graag bij je zijn en zij is op zoek naar lieve mensen die haar een heel warm nest willen bieden. Madrilena komt uit Spanje, waar zij is gevonden… Zij heeft duidelijk pupjes gehad en wij denken zelfs meerdere malen… Verder weten wij helaas niets van haar verleden… Maar wij denken niet dat mensen haar vervelende dingen hebben aangedaan, zij heeft namelijk alle vertrouwen in mensen en dat siert haar enorm! Wij kunnen haar prima knuffelen, zij is graag bij je in de buurt en zij wil heel graag bij iemand horen. Madrilena is heel erg goed met andere honden, begrijpt ze prima en zou prima samen kunnen wonen met een andere hond. Met katten heeft zij echter niet zoveel en zij kan dan ook niet samen met een kat wonen. Zij gaat hier beslist achteraan. Dat heeft mogelijk ook met haar jachtinstinct te maken, zij is namelijk een podenco. Madrilena is een meisje dat op zoek is naar een heel fijn thuis waar zij ontzettend welkom is, waar zij de tijd krijgt om te wennen, waar zij haar best kan gaan doen om weer te gaan genieten van haar leven en een plekje dat veilig is voor haar en waar zij op haar baasjes mag steunen. Madrilena is lief voor kinderen en voor eigenlijk alle mensen, maar wij denken dat zij momenteel niet direct op haar plek zal zijn in een druk gezin met kleine kindjes. Zij moet eerst zelf weer wennen aan een nieuw leven en heeft een stukje rust nodig hierin. Kinderen vanaf een jaar of 12 moet geen probleem voor haar zijn. En als u kleine kindjes op bezoek krijgt is dit ook geen enkel probleem voor haar. Madrilena is bijzonder, wil graag haar vorige leven achter zich laten en beginnen met een nieuw en liefdevol leven. Samen met u! Komt u gauw eens langs om haar in levende lijve te ontmoeten?

Één reactie op Madrilena is geadopteerd

 • Beste Astrid,

  Morgenochtend (vrijdag) bel ik even om te vragen of er al een afspraak is gemaakt met de dame die Dylan heeft gereserveerd, want wij willen hem graag ontmoeten. Staat ook genoteerd bij jullie.
  En we willen Madrilena reserveren, omdat we zaterdag ook haar graag willen zien.
  Alvast dank.

  Met vriendelijke groet,
  Brenda de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen