Marco geplaatst op 22 maart

Marco (506x640) Marco-001 (499x640)

Marco; een spetter van een hond, een actief mannetje, een heerlijke knul van 2 jaar jong! Marco is een leuke, vrolijke en vooral ook lieve knul die op zoek is naar lieve mensen die lekker actief met hem bezig gaan, die ook van wandelen houden net als hij en die hem heel graag een fijne toekomst willen geven. Marco komt uit Spanje, waar hij is gevonden. Hij heeft zich geweldig aangepast aan zijn leven in de opvang daar en ook hier zien wij een mannetje dat gewoon zijn best doet om lief gevonden te worden. Marco is een hele zachte hond, hij vindt het fijn om bij je te zijn, geniet van een wandeling, kan het uitstekend vinden met andere honden en hij is gewoon een onzettende leuke knul. Marco kan het niet zo goed vinden met katten, hij vindt ze gewoon niet leuk en daarom plaatsen wij hem niet in een gezin met katten. Wij denken dat Marco het prima zou kunnen vinden met kinderen en een gezin met kinderen lijkt ons geen enkel probleem voor hem. Marco is dus op zoek naar zijn eigen familie waar hij gelukkig mag worden, waar hij nog veel mag leren en waar hij gewoon rustig mag genieten van een heerlijk hondenleven! Komt u gauw eens kennis met hem maken?

Één reactie op Marco geplaatst op 22 maart

 • Marco is nu Mazzl geweldige leuke hond hij moest wel even wennen en ook wij moesten wennen na 2 oude greyhounds ,maar die kans heeft hij gekregen. Vanaf dag 2 dat we hem hadden al losgelaten in het bos gaat erg goed ,speelt goed met de vele honden die hij tegenkomt . door het struikgewas in het bos springt hij wel 2meter hoog wel handig kan de baas goed zien waar hij uithangt .
  Mazzl is een echte vogelaar zit er lekker achteraan te vangen en daar is zijn baas wat minder blij mee want zij is een vogelspotter indat geval gaat ze lekker vast aan de riem waar hij heel goed aan loopt dit kan Mazzl enorm goed volhouden en al flinke wandelingen van uren gemaakt onvermoeibaar dus.
  Mazzl is erg gehecht aan haar vrouwelijke baas en volgt haar als een schaduw maar luistert goed als hij naar z’n kussen moet en ook in het bos reageert hij op het fluiten dat hij terug moet komen.
  Zijn reukvermogen is erg sterk en steek graag zijn neus in allerlei gaten van konijnen en muizen en luistert dan wat minder goed maar dat vind z’n baas niet erg en gunt hem dit.
  Ook de mannelijke baas is erg gecharmeerd van Mazzl terwijl dit geen hondeman is.
  Al met al dus zeer goede keus van ons en aanbeveling van Astrid Koningen SUPER !!!!!!!

  Groetjes Marian

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen