Martin is geadopteerd

Martin (640x406) Martin-001 (640x489) Martin-002 (640x500) Martin-003 (640x520) Martin-004 (640x444)Martin; een heerlijk, vrolijk en intelligent mannetje van 3 jaar jong die al een heel leven achter zich heeft! Martin werd gevonden op straat toen hij anderhalf jaar jong was, in Spanje. Vervolgens heeft hij anderhalf jaar in de opvang aldaar gewoond en nu eindelijk, na al die tijd, kon hij naar Nederland komen waar hij hopelijk snel een fijn thuis vindt waar hij nu eindelijk gelukkig mag worden. In Spanje had Martin al veel fans en ook  zien wij een hond die ongelooflijk zijn best doet, die in je kruipt voor een knuffel, die keurig kan zitten op commando, die keurig aan de riem loopt, die snapt wat samenwerken is en ontzettend graag nieuwe dingen wil leren. Martin kan het uitstekend vinden met andere honden en begrijpt de hondentaal prima. Hij heeft respect voor een kat die duidelijk is. Een kat die zelfvertrouwen heeft zou dus geen probleem zijn voor Martin. Martin is lief voor vreemden en ook voor kindjes. Maar wij denken dat het voor Martin een beetje teveel van het goede zal zijn om in een jong en druk gezin te komen wonen. Wij denken dat het voor hem fijner zal zijn om in een rustiger gezin te komen wonen. Oudere kinderen vanaf 12 jaar zijn geen enkel probleem voor hem. En als u kleine kindjes op bezoek krijgt is dit ook geen probleem voor hem. Martin vindt het heerlijk om lekkere wandelingen te maken, om met je te spelen, om met je te knuffelen en wij denken dat als u Martin adopteert, u een ongelooflijk dankbare en trouwe hond zal krijgen! Komt u gauw langs in de opvang om in levende lijve kennis met hem te maken? Hij wil zo graag een nieuwe stap in zijn leven maken!

2 reacties op Martin is geadopteerd

 • Ik ben zo benieuwd hoe het met Martin gaat, hij zat heel lang bij Scooby. We hebben hem zo vaak gepromoot en niemand vroeg naar hem, onbegrijpelijk. Eenmaal bij jullie was die lieverd in een paar weken geadopteerd.
  Er zijn van die honden waar je graag van zou willen weten hoe het met ze gaat.

 • Hallo,
  Als Julia weg is willen we dan voor Martin gaan.
  Helaas hebben we vergeten om nog een afspraak te maken bij de opening.
  Als het uitkomt bellen we as maandag voor een tweede afspraak.
  met vriendelijke groet Joke Hocqué

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen