Max en Nicky geplaatst

Max (640x545) Max-001 (640x506) Max-002 (640x514) Max-003 (640x451) Max-004 (640x638) Max-005 (640x598) Nicky (640x489) Nicky-001 (640x499) Nicky-002 (640x489) Nicky-003 (640x531) Nicky-005 (640x616)

Max en Nicky; broer en zus, twee fantastische katten met een hartje van goud van 2 jaar jong! Max en Nicky zijn werkelijk fantastische katten die het heerlijk zouden vinden om samen te blijven en heerlijk te gaan genieten van hun leven. Max en Nicky zijn altijd bij elkaar geweest, zijn als kittens samen naar iemand verhuisd en niets leek hun geluk in de weg te staan. Maar helaas, het noodlot sloeg toe voor dit duo en nu zijn zij bij ons… Hun vrouwtje wilde ze niet meer hebben en heeft ze samen achtergelaten bij iemand die helemaal niet van katten hield… En toen heeft iemand ze gelukkig daar weggehaald en bij ons gebracht. En wij zijn verbaasd over hoe geweldig deze twee kanjers zijn. Zij hebben zich direct aangepast aan hun nieuwe leven bij ons, zijn stapelgek op knuffelen, zijn vreselijk sociaal en lief en wij denken dat zij iemand ontzettend blij gaan maken met hun komst! Wij kunnen ze lekker oppakken en dat vinden zij helemaal gezellig, zij zijn werkelijk gek op mensen en het is echt heel bijzonder dat zij zich binnen een aantal dagen al hebben aangepast aan hun leven bij ons. Max en Nicky zijn niet opgegroeid met honden dus wij denken dat het niet leuk voor ze zal zijn om in een gezin met honden te komen wonen. Met kinderen kunnen zij het prima vinden en daar zijn zij ook heel lief voor. Max en Nicky hebben hoofdzakelijk binnen geleefd, maar wij denken dat het voor hun heel fijn zal zijn om ook lekker naar buiten te kunnen. Dus een huis met tuin heeft zeker de voorkeur. En verder zijn deze twee kanjers heel snel tevreden, lekker knuffelen, spelen, lekker eten, een warme schoot en een lekker mandje en deze twee zijn gelukkig! Komt u gauw eens kennis maken met dit bijzondere duo? U zult verstelt zijn hoe lief zij zijn!

Één reactie op Max en Nicky geplaatst

 • Dus DAAROM was Max de eerste tijd zo nerveus, onzeker en verlegen en liep hij mauwend door het huis te zoeken. Hij zocht gewoon zijn zusje en maatje Nicky.
  Als ik dat nu had geweten had ik ze vast allebei wel genomen.
  Vertel zulke dingen dan ook gewoon!
  Waar 1 kat is, zou ook echt wel plaats zijn geweest voor een tweede. Dan zou Max zich hier veel sneller op zijn gemak hebben gevoeld. En als Nicky net zo lief is als hij dan waren we dubbel blij geweest.
  Het gaat nu trouwens prima met Max.
  Ligt lekker op de bank te maffen.
  Heel rustig en zachtaardig beestje.
  Hij is wat aangekomen en dat is niet erg, want hij was nogal mager. Uiitharen doet hij ook niet meer zo.
  Hoop dat het ook goed gaat met Nicky.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen