Meppie

Een ontzettend leuke vent van 3 jaar 

Meppie heet niet zo omdat hij af en toe een mep uitdeelt, maar omdat hij in de buurt van Meppel is gevonden, vandaar zijn bijzondere naam. Meppie staat er helemaal voor open om een andere naam te krijgen, geen enkel probleem voor deze gozer! 

Meppie is dus gevonden, hij liep steeds bij mensen en hij woonde daar niet. Helaas hebben zijn eigenaren hem niet meer opgehaald en zit hij noodgedwongen bij ons in de opvang. 

Wij hebben Meppie leren kennen als een vrolijke en lieve knul die heel erg van zijn leven geniet. Hij houdt van knuffelen, van geaaid worden, van spelen met speelgoed en natuurlijk erg van lekker luieren. 

Meppie zit inmiddels in het grote kattenverblijf en kan hier ook lekker naar buiten. En daar geniet hij erg van! Wij denken dat Meppie heel gelukkig zal worden in een gezin of bij lieve mensen die hem net zo mooi vinden als wij, die hem na verloop van tijd ook lekker naar buiten willen laten en die van hem houden. Hij zal dan heel erg zijn best doen, hij zal laten zien hoe leuk hij is en tja, hij zal u helemaal inpakken! 

Komt u gauw eens kennis maken met onze Meppie? Hij wil u namelijk heel graag ontmoeten!

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen