Mick is geadopteerd

Mick (640x541) Mick-001 (640x513) Mick-002 (640x494) Mick-003 (640x573) Mick-004 (640x533) Mick-005 (584x640) Mick-006 (640x615) Mick-007 (640x513) Mick-008 (640x602) Mick-009 (522x640)

Mick; een fantastische, vriendelijke, vrolijke en heel erg sociale jongeman van 2 jaar jong! Mick is een jongeman die altijd kwispelt, altijd een grote glimlach op zijn gezicht heeft en die iedere minuut van zijn leven geniet. Deze prachtige knul komt uit Griekenland, waar hij op straat is gevonden. Onvoorstelbaar maar waar… Maar Mick laat zich niet kisten, hij vindt iedereen en alles nog steeds helemaal geweldig en is vol vertrouwen in het vliegtuig gestapt om bij ons terecht te komen. En wij genieten van zijn lieve karakter. Mick is dus heel erg sociaal, hij wil heel erg graag bij je zijn, vindt het geweldig om met je te knuffelen, wil heel graag met je samenwerken en vindt het heerlijk om nieuwe dingen te leren. Mick kan het uitstekend vinden met andere honden en begrijpt de hondentaal erg goed. Daarnaast kan Mick het ook prima vinden met katten en het leuke is dat hij dit helemaal normaal lijkt te vinden. Mick kan het met alle mensen geweldig goed vinden en zeker ook met kinderen. Maar omdat hij een tikje onbenullig is, zou hij heel goed kleine kindjes van de sokken kunnen lopen. Daarom lijkt ons een gezin met hele kleine kindjes niet zo handig voor hem. Maar hij vindt ze wel erg leuk overigens en kan hun gezelschap erg waarderen. Mick kan nog niet zo heel charmant aan de riem lopen en trekt nog. Als hij wat langer gelopen heeft is dit minder, maar hij zal nog wel moeten leren wat naast lopen is. Maar omdat hij het zo geweldig vindt om met je samen te werken, zal hij dit waarschijnlijk snel onder de knie hebben. Mick vindt het ook ontzettend lastig om alleen te zijn, hij wil eigenlijk altijd bij je zijn en hij zal het enorm kunnen waarderen als hij een andere hond in huis heeft waar hij bij kan zijn als zijn familie even weg moet. Hij heeft zoveel moeten ontberen en dat maakt dat hij zich helemaal aan je geeft. Helaas snapt hij nog niet dat hij rustig even alleen kan blijven en dat zijn familie gewoon weer thuis komt. Wij zien dat hij hier in de kennel rustig is als hij een hondenvriend of –vriendin heeft. Dus dat zou perfect voor hem zijn! Een prachtige, gespierde en vreselijk lieve hond dus, op zoek naar lieve mensen die hem een hele fijne toekomst willen bieden! Lieve mensen die lekker actief met hem bezig gaan, die hem nieuwe dingen leren, die hem net zo leuk vinden als wij en die hem die ene gouden mand willen bieden! Komt u gauw langs voor deze kanjer?

Één reactie op Mick is geadopteerd

  • Geachte M,
    Mick lijkt ons een leuke en vrolijke vent die bij ons kan passen.
    Aaangezien we onze duitse staande net hebben moeten laten inslapen, missen we ons gezelschap.
    Weten jullie of hij een halve dag alleen thuis kan zijn?

    m.v.g. Jan de Jonge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen