Mimi is geadopteerd

mimi mimi2mimi1Mimi; een heel rustig, vriendelijk, aardig en sociaal dametje van ongeveer 2 jaar jong! Mimi is eigenlijk helemaal geen dametje, maar meer een dame. Want Mimi is een grote meid! Zij is gewoon groot voor een poes en dat maakt haar prachtig! Mimi hebben wij overgenomen van een andere opvang en zij hadden haar gevonden en was door de dierenambulance binnen gebracht. Dus helaas weten wij niet zoveel van haar leven… Maar goed, wij hebben haar inmiddels wat beter leren kennen en zij is echt een heerlijke dame. Zij is heel bescheiden, vriendelijk en zachtaardig. Mimi slaapt erg graag en heeft altijd de lekkerste plekjes uitgezocht. Wij zien haar niet graag naar buiten gaan, maar de zon vindt zij geweldig! Mimi kan het prima vinden met de andere katten in de opvang. Zij ligt niet bij ze, maar vindt het prima dat zij er ook zijn en zij zou dus in haar toekomstige huis prima kunnen samenwonen met andere katten. Honden is zij niet zo van gecharmeerd, zij gaat het liefst een blokje om als wij met een hond het kattenverblijf binnen komen. Maar zij raakt hier ook niet van in paniek en als hier de tijd voor wordt genomen, denken wij dat zij wel samen zou kunnen wonen met een rustige hond. Mimi is een vriendelijk meisje dat dus graag slaapt, graag een knuffel krijgt en wij zoeken voor haar een heel fijn thuis waar zij erg welkom is, waar zij de mogelijkheid heeft om ook naar buiten te kunnen om in de zon te liggen en waar zij natuurlijk even de tijd krijgt om te wennen! Komt u gauw eens kennis maken met deze schoonheid?

Één reactie op Mimi is geadopteerd

  • 😎 😎 ik ken deze kat mimi van het blad majesteit was meteen weg van de foto.
    leuk foto was er meteen weg van ik woon in amsterdam.
    mij vorige kat sampy heb ik 17 jaar gehad moest hem helaas 2 maanden geleden in laten slapen. maar ik mis hem zo erg dat mensen zeggen dat een andere kat goed voor me zal zijn.
    ik denk er nog over, liefst had ik een kitten maar 2jaar oude mimi is ook nog jong.

    groete jan bastinck

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen